Ο Sam Smith σαστίζει με τη Rihanna και τη Madonna: «Πέφτω στο πάτωμα»

Ο Sam Smith δήλωσε συγκλονισμένος από τη Rihanna και τη Madonna και αποκάλυψε ότι είχε κοπάνα από το σχολείο για να δει τη Lady Gaga.

Ο Sam Smith τα έχει δει και τα έχει κάνει όλα. Με το τέταρτο άλμπουμ του να κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα, μπορεί ήδη να υπερηφανεύεται για το γεγονός ότι έχει να επιδείξει τέσσερα βραβεία Grammy, τρία BRIT Awards, ένα Όσκαρ και μία Χρυσή Σφαίρα, Νο. 1 σε όλο τον κόσμο και ένα τραγούδι για τις ταινίες του James Bond.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που του προκαλούν δέος με τη θέα τους και μόνο.

«Αν δω τη Rihanna ή τη Madonna, πέφτω στο πάτωμα», είπε ο Sam Smith κατά τη διάρκεια εμφάνισής της στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon και πρόσθεσε στη λίστα και τη Lady Gaga.

Ο Sam Smith θυμήθηκε ότι έκανε κοπάνα από το σχολείο για να παρακολουθήσει την περιοδεία «Monster Ball Tour» της Lady Gaga. Πλαστογράφησε την υπογραφή του πατέρα του σε ένα γράμμα και μπήκε τιμωρία για μία εβδομάδα. Η τιμωρία ήταν ανάλογη του εγκλήματος; Δεν έχει σημασία. «Άξιζε τον κόπο», υπογράμμισε.

Τον Δεκέμβριο, ο Sam Smith, προσκλήθηκε στον Λευκό Οίκο για να τραγουδήσει μετά την υπογραφή του ιστορικού νόμου Respect for Marriage Act από τον Joe Biden, που προστατεύει τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων και διαφυλετικών ζευγαριών στις ΗΠΑ.

Εκείνη την ημέρα, ο Sam Smith ερμήνευσε το «Stay With Me» και συναντήθηκε με κορυφαία στελέχη. Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Kamala Harris, «λάτρεψε» την τσάντα του.

«Ήταν όλοι πολύ γλυκοί και ευγενικοί μαζί μου και με την ομάδα μου και με όλους», σχολίασε.

Ως Βρετανός, ο Sam Smith δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα τραγουδούσε στον Λευκό Οίκο. «Ήταν μία τόσο όμορφη ημέρα, ένα τόσο όμορφο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για την κοινότητά μας και ήταν μεγάλη μου τιμή», είπε.

Ο Sam Smith βρέθηκε, φυσικά, στον καναπέ του «The Tonight Show» για να μιλήσει για το νέο άλμπουμ του «Gloria», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου.

Για τον τίτλο και το τραγούδι του άλμπουμ εξήγησε: «Αναφέρεται σε ένα πνεύμα μέσα μου που μου λέει: “Συνέχισε να προχωράς. Τα καταφέρνεις. Συνέχισε”. Είναι σαν ένα μαχητικό πνεύμα μέσα μου».

Αρκετά τραγούδια από το δίσκο έχουν ήδη κυκλοφορήσει, μεταξύ των οποίων το hit «Unholy» με την Kim Petras και το «Gimme», με την Koffee και την Jessie Reyez. Ένα ακόμη τραγούδι με ένα «καταπληκτικό» μουσικό βίντεο έρχεται σύντομα. «Ανατινάζομαι σε γκλίτερ», αστειεύτηκε ο Smith.

Ο Sam Smith θα ξεκινήσει τον Απρίλιο μία μεγάλη περιοδεία για την προώθηση του «Gloria», αλλά τραγούδησε το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στο «Saturday Night Live», στην πρώτη εμφάνισή του στην εκπομπή μετά από οκτώ χρόνια.

«Δεν είμαι τόσο αγχωμένος. Την πρώτη φορά τα έκανα πάνω μου. Είναι η τέταρτη φορά που βρίσκομαι εκεί. Είμαι λίγο πιο ήρεμος», παραδέχτηκε.

ΠΗΓΗ : Hit Channel

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»