Η Dua Lipa θα είναι ένας από τους οικοδεσπότες του Met Gala 2023

Η Dua Lipa θα αφήσει το στίγμα της στη μεγαλύτερη γιορτή της μόδας.

Η Dua Lipa θα είναι ένας από τους οικοδεσπότες του Met Gala 2023, το οποίο επιστρέφει την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Vogue την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, εκτός από την Dua Lipa, οικοδεσπότες της λαμπερής εκδήλωσης θα είναι επίσης αυτή τη χρονιά η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός Michaela Coel, η Penélope Cruz και ο παλαίμαχος αστέρας του τένις Roger Federer.

Την ομάδα των οικοδεσποτών του Met Gala συμπληρώνει κάθε χρόνο από το 1995 η αρχισυντάκτρια της Vogue, Anna Wintour.

Το Met Gala 2023, που θα πραγματοποιηθεί στο Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης την 1η Μαΐου, θα τιμήσει τον εκλιπόντα σχεδιαστή μόδας Karl Lagerfeld, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, τον Φεβρουάριο του 2019, σε ηλικία 85 ετών.

Σύμφωνα με τη Vogue, η συνοδευτική έκθεση του Met Gala με τίτλο «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» θα παρουσιάσει πάνω από 150 πρωτότυπες δημιουργίες του αείμνηστου σχεδιαστή και θα εξερευνήσει τη δημιουργική παραγωγή του από τη δεκαετία του 1950 μέχρι τις τελευταίες του συλλογές το 2019.

Εκτός από την ιχνηλάτηση της θητείας του Karl Lagerfeld ως διευθυντή δημιουργικού στους οίκους Chanel, Chloé και Fendi και στον δικό του οίκο του, η έκθεση θα εστιάσει επίσης στη θητεία του σχεδιαστή στους οίκους Balmain και Patou. Πολλά από τα αντικείμενα που θα εκτεθούν θα συνοδεύονται από την τεράστια συλλογή των σκίτσων του.

Η έκθεση «Karl Lagerfeld: A Line of Beauty» θα ανοίξει για το κοινό στις 5 Μαΐου.

Η Dua Lipa ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο φετινό Met Gala γράφοντας σε μία ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι είμαι ένας από τους συμπροέδρους του Met Gala 2023 μαζί με τη Michaela Coel, την Penélope Cruz, τον Roger Federer και την Anna Wintour. Τα λέμε την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου», έγραψε.

Η 27χρονη τραγουδίστρια επισήμανε στη συνέχεια ότι το Met Gala διοργανώνεται ετησίως για την ενίσχυση του Ινστιτούτου Κοστουμιών του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης της Νέας Υόρκης.

Η εκδήλωση αποτελεί την κύρια πηγή ετήσιας χρηματοδότησης για τις εκθέσεις, τις εκδόσεις, τις αγορές, τις λειτουργίες και τις κεφαλαιακές ενισχύσεις του ινστιτούτου.

Το Met Gala είναι από τα μεγαλύτερα γεγονότα στη βιομηχανία του θεάματος. Πέρυσι, το hashtag #MetGala κατέγραψε περισσότερες από 9,4 δισεκατομμύρια εμφανίσεις κατά τη διάρκεια των αφίξεων στο κόκκινο χαλί και το #MetGala2022 συγκέντρωσε 1,3 δισεκατομμύρια εμφανίσεις, σύμφωνα με το Brandwatch.

ΠΗΓΗ : Hit Channel

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»