Η Miley Cyrus κυκλοφορεί το νέο τραγούδι «Flowers»

Το νέο τραγούδι της Miley Cyrus είναι μία ωδή στην ανεξαρτησία, στην ενδυνάμωση και στην αγάπη για τον εαυτό μας.

Η Miley Cyrus ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο με το νέο single «Flowers».

Είναι το τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της «Endless Summer Vacation», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Columbia Records / Sony Music στις 10 Μαρτίου.

Η Miley Cyrus προανήγγειλε για πρώτη φορά τη δισκογραφική επάνοδό της στα τέλη της προηγούμενης χρονιάς με αινιγματικές αφίσες σε όλο τον κόσμο που περιείχαν στίχους από το τραγούδι και την ημερομηνία της κυκλοφορίας.

Οι θαυμαστές της ήταν επιφυλακτικοί, μέχρι που η τραγουδίστρια έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο teaser την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μαζί με την ανακοίνωση του τίτλου και της ημερομηνίας κυκλοφορίας του single.

Λίγες ημέρες αργότερα ανακοίνωσε και το νέο άλμπουμ της «Endless Summer Vacation», το οποίο χαρακτηρίζεται ως μια «ερωτική επιστολή προς το Λος Άντζελες» και «μια αντανάκλαση της δύναμης που βρήκε εστιάζοντας τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική ευεξία της».

Με αυτό κατά νου, το «Flowers» ηχεί σαν μια ωδή στην ανεξαρτησία και στην ενδυνάμωση. «Μπορώ να αγοράσω λουλούδια στον εαυτό μου», τραγουδάει η Miley Cyrus, προσθέτοντας: «Μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα από ό,τι εσύ».

Με ένα ρυθμικό baseline και απαλά μελωδικά synths, η δυνατή και βραχνή φωνή της Miley Cyrus έχει περισσότερο από αρκετό χώρο για να απογειωθεί στο «Flowers», το οποίο παραπέμπει στις old-school pop επιτυχίες της δεκαετίας του ’80.

Η Miley Cyrus κυκλοφόρησε ένα εκθαμβωτικό μουσικό βίντεο για το «Flowers», που εμπνεύστηκε η ίδια και συνοψίζει τέλεια το θέμα του τραγουδιού: «Μπορώ να με αγαπήσω καλύτερα, μωρό μου».

Η αστέρας της pop εμφανίζεται ντυμένη με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Jacob Bixenman.

Οι θαυμαστές υπέθεσαν ότι το τραγούδι ενδέχεται να αφορά τη ζωή της Miley Cyrus μετά τον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth, με βάση τους στίχους και τη χρονική στιγμή της κυκλοφορίας του τραγουδιού, την ημέρα των γενεθλίων του ηθοποιού.

Το «Flowers» δίνει ακόμα περισσότερο τροφή σε αυτή τη θεωρία, δεδομένου ότι η Miley Cyrus φαίνεται να αναφέρεται στους στίχους στην πυρκαγιά Woolsey που έκαψε ολοσχερώς το σπίτι στο οποίο ζούσαν μαζί στο Μαλιμπού: «Ήμασταν καλά μέχρι που δεν ήμασταν / Χτίσαμε ένα σπίτι και το είδαμε να καίγεται».

Επιπλέον, φαίνεται να μην αφήνει ασχολίαστους και τους καυγάδες τους που την οδήγησαν να συνειδητοποιήσει ότι αυτή η σχέση δεν μπορούσε να έχει μέλλον: «Δεν ήθελα να σε αφήσω, μωρό μου / Δεν ήθελα να τσακωθώ».

Το «Flowers» εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο για τη Miley Cyrus, αλλά περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, είναι ένας ύμνος στην αγάπη για τον εαυτό μας. Το θέμα του τραγουδιού και η θερμή υποδοχή του από το κοινό δείχνουν ότι το 2023 θα είναι η χρονιά της.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»