Η Olivia Rodrigo ετοιμάζει «πάρα πολλά νέα τραγούδια»

Με αφορμή την επέτειο των δύο ετών από την κυκλοφορία του πρώτου της single, «Drivers License», η Olivia Rodrigo ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει καινούργια τραγούδια.

Η Olivia Rodrigo δημοσίευσε ένα σύντομο ασπρόμαυρο βίντεο στις ιστορίες του λογαριασμού της στο Instagram νωρίτερα σήμερα (9 Ιανουαρίου), στο οποίο τη βλέπουμε να κάνει headbanging υπό τις νότες του πιάνου που παίζει ο παραγωγός της, Dan Nigro.

«Δουλεύω πάνω σε τόσα πολλά νέα τραγούδια που είμαι ενθουσιασμένη να σας δείξω», έγραψε η 19χρονη pop star στο βίντεο. «Σας ευχαριστώ για όλα», συμπλήρωσε.

Το σύντομο βίντεο διέθετε επίσης ήχο, με την Olivia Rodrigo και τον Dan Nigro, ο οποίος έκανε την παραγωγή του πρώτου άλμπουμ της, «Sour», να δίνουν στους θαυμαστές της με αυτόν τον τρόπο μία μικρή γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει.

Πέρυσι, η Olivia Rodrigo ανέφερε πολλές φορές ότι είχε ξεκινήσει την προετοιμασία του δεύτερου άλμπουμ της, το οποίο πρόκειται να διαδεχθεί το άκρως επιτυχημένο «Sour» του 2021.

Τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια της pop δήλωσε ότι είχε ήδη αποφασίσει τον τίτλο του επόμενου άλμπουμ της και αποκάλυψε ότι είχε «μερικά τραγούδια» στα σκαριά.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Elle τον επόμενο μήνα, η Olivia Rodrigo μίλησε για ακόμη μία φορά για το άλμπουμ, λέγοντας: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που θα κάνω τον επόμενο δίσκο μου και θα εξερευνήσω περισσότερα χρώματα και υφές και συναισθήματα και θα ωριμάσω ακόμη περισσότερο ως άνθρωπος».

Ο παραγωγός Dan Nigro ανάρτησε επίσης στις ιστορίες του λογαριασμού του στο Instagram τον Αύγουστο μία φωτογραφία στην οποία βρισκόταν μαζί με την τραγουδίστρια στο στούντιο, επιβεβαιώνοντας ότι είχαν αρχίσει ήδη να δουλεύουν.

Τέλος, τον περασμένο μήνα, σε ένα βίντεο που στάλθηκε στους κορυφαίους ακροατές της στο Spotify για το 2022, η Olivia Rodrigo είπε ότι είναι «πολύ ενθουσιασμένη για το επόμενο έτος και όλα τα νέα πράγματα και τη νέα μουσική που θα φέρει το 2023».

Το «Drivers License», το δισκογραφικό ντεμπούτο της Olivia Rodrigo, κυκλοφόρησε στις 8 Ιανουαρίου 2021 και έκανε είσοδο στο No. 1 των charts στις ΗΠΑ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπληρώνοντας οκτώ και εννέα συνεχόμενες εβδομάδες στην κορυφή αντίστοιχα.

Το άλμπουμ «Sour» της Olivia Rodrigo ακολούθησε τον Μάιο του 2021 και έκανε επίσης ντεμπούτο στο No. 1 των charts, πριν κυριαρχήσει για πέντε εβδομάδες συνολικά στην κορυφή του Billboard 200.

Η Olivia Rodrigo επισφράγισε το εκπληκτικό ντεμπούτο της στη δισκογραφία κερδίζοντας τρία στα Grammy του 2022: για τον Καλύτερο Νέο Καλλιτέχνη, το Καλύτερο Pop Άλμπουμ για το «Sour» και την Καλύτερη Pop Σόλο Ερμηνεία για το «Drivers License».

ΠΗΓΗ : Hit Channel

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»