Harry & Meghan:Το νέο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ στο Netflix και η ημερομηνία προβολής

Το τρέιλερ που προκάλεσε πριν λίγες μέρες την οργή της βασιλικής οικογένειας έχει και συνέχεια!

Το teaser για τη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο  Χάρι και Μέγκαν και πρωταγωνιστές τον Πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle προβλήθηκε πριν  λίγες μέρες, προκαλώντας οργή στη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, κυρίως επειδή συνέπεσε με την πρώτη μέρα της επίσημης επίσκεψης του Πρίγκιπα William και της Kate Middleton στις ΗΠΑ, επισκιάζογτάς τη.

Τώρα το Netflix κυκλοφορεί ένα νέο τρέιλερ, ρίχνοντας για άλλη μία φορά λάδι στη φωτιά. “Είναι πολύ δύσκολο να πηγαίνουμε πίσω τώρα και να σκεφτόμαστε τι συνέβη”, ακούγεται να λέει ο Harry, προσθέτοντας πως “υπάρχει μία ιεραρχία στην οικογένεια. Ξέρεις υπάρχει διαρροή, όμως συμβαίνει να ‘φυτεύουν’ ψεύτικες ιστορίες. Είναι ένα βρώμικο παιχνίδι”.
Η σειρά ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει συνολικά έξι επεισόδια από τα οποία τα τρία πρώτα θα προβληθούν στην πλατφόρμα στις 8 Δεκεμβρίου και τα άλλα τρία στις 15 Δεκεμβρίου.
ΠΗΓΗ: Madame figaro
RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»