Jennifer Lopez : To εντυπωσιακό 8,5 καρατίων διαμαντένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της με τον Ben Affleck

Εκτιμάται ότι αυτό το δαχτυλίδι ξεπερνά κατά πολύ σε αξία εκείνο των προηγούμενων αρραβώνων τους πριν από σχεδόν 20 χρόνια.

Η σχέση της Jennifer Lopez και του Ben Affleck θα μπορούσε να γίνει ταινία στο Hollywood, αφού η πλοκή της μας θύμισε αρκετές ρομαντικές κομεντί, στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει η σούπερ σταρ στο παρελθόν. Με το απόλυτο happy ending να ολοκληρώνει την ευτυχία τους, το ζευγάρι πήρε την απόφαση (ξανά!) να παντρευτεί, δεδομένου ότι αυτή τη φορά τα έχουν κάνει όλα σωστά.

Όπως κυκλοφόρησε μέσα στο Σαββατοκύριακο και πέρα από τον γάμο του Brooklyn Beckham και της Nicola Peltz που μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού, ένα ακόμη wedding μυστικό βγήκε στη δημοσιότητα. Η Lopez είπε το “ναι” στον Affleck 18 χρόνια μετά τον πρώτο τους χωρισμό, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα μέσω e-mail στους φαν της.

Στο βίντεο που μοιράστηκε η σούπερ σταρ με το κοινό της, έδωσε μία γεύση από το εντυπωσιακό διαμαντένιο δαχτυλίδι των 8,5 καρατίων με την πράσινη κεντρική πέτρα που της χάρισε ο αγαπημένος της, που είχε ιδιαίτερη σημασία για τη Lopez. Ειδικότερα, όπως δήλωσε ο CEO της Diamond Pro, Mike Fried στην Page Six, “αν αυτό είναι πράγματι πράσινο διαμάντι, είμαι εντυπωσιασμένος. Ένα φυσικό πράσινο διαμάντι αυτού του μεγέθους είναι εξαιρετικά σπάνιο και ξεπερνά σε αξία το προηγούμενο δαχτυλίδι. Θα έλεγα πως η αξία του δαχτυλιδιού ξεπερνά τα 5 εκατομμύρια δολάρια, πιθανώς θα μπορεί να ξεπεράσει και τα 10 εκατομμύρια”.

Το χρώμα, φυσικά, που επέλεξε ο Affleck δεν ήταν τυχαίο, αφού όπως έχει δηλώσει η σούπερ σταρ σε συνεντεύξεις της, πρόκειται για το αγαπημένο της χρώμα. “Πάντα λέω πως το πράσινο χρώμα είναι το τυχερό μου. Ίσως θα θυμάστε ένα συγκεκριμένο πράσινο φόρεμα. Συνειδητοποίησα πως υπάρχουν πολλές στιγμές στη ζωή μου όπου καταπληκτικά πράγματα έχουν συμβεί ενώ φορούσα πράσινο”, είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της, αναφερόμενη στο iconic Versace φόρεμα.

Οι φήμες για τον αρραβώνα τους κυκλοφόρησαν λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση, όταν η Lopez εθεάθη μαζί με την κόρη της σε βόλτα, να φορά το εντυπωσιακό δαχτυλίδι, που κίνησε το ενδιαφέρον των παπαράτσι.

Όπως καταλαβαίνουμε, το νέο της απόκτημα ξεπερνά εκείνο που της είχε χαρίσει ο ηθοποιός πριν από περίπου 20 χρόνια. Πιο αναλυτικά, τον Νοέμβριο του 2002, ο Affleck έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, προσφέροντάς της ένα Harry Winston δαχτυλίδι με ένα ροζ διαμάντι 6,1 καρατίων ως κεντρική πέτρα, το οποίο η ίδια είχε αποκαλέσει “το πιο εντυπωσιακό πράγμα που έχω δει”. Ίσως τώρα θα έχει αναθεωρήσει, αντικρίζοντας το “ανανεωμένο” κόσμημα.

ΠΗΓΗ : Madame figaro

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»