Mark Zuckerberg : Το όχι και τόσο κολακευτικό “χαϊδευτικό” του στα γραφεία του Facebook

Πώς τον αποκαλούν οι εργαζόμενοι της Meta;

Ο Mark Zuckerberg έχει ένα πολύ ‘κακό’ χαϊδευτικό αλλά ο ίδιος το βρίσκει αξιαγάπητο. Οι εργαζόμενοι της Meta τον αποκαλούν ‘Μάτι του Σάουρον‘ εμπνευσμένοι από το ‘Lord of the Rings’ και το φλεγόμενο μάτι που παρακολουθούσε όλη τη γη.

Ο ίδιος ο ιδρυτής του Facebook αποκάλυψε το χαϊδευτικό του σε μια συνέντευξή του στο podcast του Tim Ferriss, λέγοντας πως “Κάποιοι από τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω μαζί στην εταιρεία λένε αυτό με αγάπη, αλλά νομίζω μερικές φορές αναφέρονται στην προσοχή που δίνω στα πράγματα ως το ‘μάτι του Σάουρον’”.

Όπως εξήγησε το χαϊδευτικό του έχει να κάνει με την ενέργεια που έχει κάθε φορά για κάποιο project: “Μου λένε πως έχω αυτήν την ατελείωτη ενέργεια για να δουλέψω σε κάτι. Κι αν το πεις αυτό σε κάποια ομάδα, απλά θα τους κάψεις. Νομίζω ότι η δέσμευση που θα έχεις από ένα άμεσο feedback όταν σκέφτεσαι κάτι και πηγαίνεις και ρωτάς τους ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται σε αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να προγραμματίσεις μια συνάντηση τρεις εβδομάδες μετά”.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Zuckerberg δέχεται σχόλια για την συμπεριφορά του στην εταιρεία. Πρόσφατα είχε δεχτεί αρνητική κριτική στο Twitter για το βίντεο που είχε μοιραστεί και στο οποίο ανακοίνωνε τη δημιουργία μιας ‘metaverse’ διαδικτυακής πλατφόρμας.

Τότε οι χρήστες των social media είχαν παρατηρήσει ότι είχε χρησιμοποίησε ένα μπουκάλι σάλτσας σαν βιβλιοστάτη με κάποιους να σχολιάζουν: “Για να δείξει ότι είναι ένας φυσιολογικός άνθρωπος που αγαπά φυσιολογικά, ανθρώπινα πράγματα, όπως σάλτσα BBQ” αλλά και κάποιους να αναφέρουν ότι έχουν δει το ίδιο μπουκάλι και σε βίντεο που είχε κάνει το 2016.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»