Kanye West: «Κόπηκε» η εμφάνισή του στα Βραβεία Grammy – Λόγω της συμπεριφοράς του στα social media

Τους ισχυρισμούς του The Game επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Kanye West.

Ο ράπερ The Game επικρίνει την Ακαδημία Ηχογράφησης για το γεγονός ότι φέρεται να αφαίρεσε την εμφάνιση του Kanye West από την επερχόμενη τελετή απονομής των Βραβείων Grammy 2022, που θα πραγματοποιηθεί στις 3 Απριλίου στο Λας Βέγκας.

«Ξανά και ξανά μας δείχνουν ότι το μόνο που θέλουν είναι να κλέψουν την κουλτούρα, χωρίς να σας επιτρέψουν να γίνετε ποτέ ίσοι», έγραψε o The Game σε ανάρτησή του στο Instagram.

«Σε μια περισσότερο από προφανή κίνηση για λόγους ασήμαντων ενεργειών. Τα Grammy αποφάσισαν την τελευταία στιγμή να αφαιρέσουν την εμφάνιση του Kanye West από το σόου, λες και δεν ξέραμε ότι θα συμβεί», πρόσθεσε.

Ο ράπερ από το Compton υπέθεσε στη συνέχεια ότι τα Βραβεία Grammy έκοψαν τον Kanye West λόγω της διαμάχης του με τον παρουσιαστή της φετινής διοργάνωσης, τον Trevor Noah, στον οποίο ο Ye επιτέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο μέσω του Instagram χρησιμοποιώντας ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς.

Το Instagram προχώρησε στον αποκλεισμό του Kanye West από τον λογαριασμό του εξαιτίας του περιστατικού και δήλωσε ότι αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να λάβει πρόσθετα μέτρα αν ο 44χρονος καλλιτέχνης συνεχίσει παραβιάζει τους όρους χρήσης της πλατφόρμας.

«Θα μπορούσε να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Trevor Noah είναι παρουσιαστής και έγινε μια συζήτηση μεταξύ της ομάδας του και της ακαδημίας που οδήγησε στην απόφαση», υποστήριξε ο The Game, ο οποίος συνεργάστηκε πρόσφατο με τον Kanye West στο single «Eazy».

«Ή επειδή ο λογαριασμός του Ye είχε ανασταλεί μόλις πριν από λίγες ημέρες για άγνωστους λόγους, ειδικά σε έναν κόσμο όπου όλα τα αρνητικά του κόσμου μπορούν να βρεθούν στην ίδια εφαρμογή χωρίς επιπτώσεις ή αναστολές», πρόσθεσε.

«Θα πούμε απλά ότι είναι όλα τα παραπάνω και μία συνεχής ασέβεια προς εμάς και όλα όσα έχουμε φέρει στον χώρο της ψυχαγωγίας, των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του αθλητισμού τα τελευταία 100 χρόνια ειδικά», σημείωσε.

Ο The Game συνέχισε την μακροσκελή ανάρτησή του δηλώνοντας ότι δεν θα παραμείνει σιωπηλός, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο Kanye West είναι θύμα ψυχολογικής χειραγώγησης.

«Αν πεις τη γνώμη σου σε αυτή τη χώρα για τον εαυτό σου, την οικογένειά σου ή τους δικούς σου ανθρώπους, θα εξοστρακιστείς αμέσως και αν τους πιέσεις αρκετά, δεν θα σταματήσουν πουθενά προσπαθώντας να σε εξοντώσουν ολοκληρωτικά», ανέφερε.

«Εγώ πάντως δεν φοβήθηκα ποτέ να πω τη γνώμη μου, ακόμη και αν καταλαβαίνω ποιες μπορεί να είναι οι συνέπειες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τη νύχτα γνωρίζοντας ότι σιώπησα για θέματα που ανοίγουν πληγές στην καρδιά μου ή για ιστορίες που κακώς προωθούνται από τη μαζική ατζέντα για να δημιουργήσουν μια νοοτροπία ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι τρελός ή έχει εσωτερικά προβλήματα που δεν μπορούν να διορθωθούν», τόνισε.

«Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι ο επόμενος λογαριασμός που θα ανασταλεί επειδή μιλάω ελεύθερα σε μια εφαρμογή που δημιουργήθηκε για να μοιραζόμαστε ισότιμα ως άνθρωποι. Τα πάντα είναι ένα αστείο όπου και να στραφείς αυτές τις ημέρες. Αλλά ας συνεχίσουμε να παίζουμε το παιχνίδι τους μέχρι μια ημέρα κάποιος να μας ξυπνήσει όλους!», κατέληξε.

 

ΠΗΓΗ : Hit Channel

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»