Οι Metallica θα μεταδώσουν δωρεάν σε όλο τον κόσμο τις επετειακές συναυλίες τους στο Σαν Φρανσίσκο

Οι Metallica σχηματίστηκαν επίσημα τον Οκτώβριο του 1981.

Οι Metallica θα γιορτάσουν τη συμπλήρωση 40 ετών από τη δημιουργία τους πραγματοποιώντας δύο μεγάλες συναυλίες στην πόλη τους, το Σαν Φρανσίσκο των Ηνωμένων Πολιτειών, την Παρασκευή 17 και την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου.

Με την υποστήριξη του Amazon Music και Prime Video Channels, η αποκλειστική δωρεάν παγκόσμια ζωντανή ροή θα παρουσιάσει τις πλήρεις εμφανίσεις του συγκροτήματος στην πόλη του Σαν Φρανσίσκο στο «Chase Center» του Σαν Φρανσίσκο.

Ενώ τα εισιτήρια για τις συναυλίες ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά για τα μέλη του Fifth Member Fan Club του συγκροτήματος, οι θαυμαστές των Metallica σε όλο τον κόσμο θα έχουν την ευκαιρία και τις δύο συναυλίες στο «Chase Center» του Σαν Φρανσίσκο ζωντανά από το σπίτι ή το κινητό τους μέσω του Amazon Music, του καναλιού του Amazon Music στο Twitch και του Prime Video (με ή χωρίς συνδρομή Prime on-demand).

Σε ώρα Ελλάδας, οι δύο συναυλίες θα ξεκινήσουν στις 07:00 το πρωί του Σαββάτου 18 και της Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου, αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμες για on-demand προβολή αποκλειστικά στο The Coda Collection/Prime Video Channel.

Οι θαυμαστές των Metallica θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στο Coda Collection/Prime Video Channel για το Σαββατοκύριακο επιλεγμένες ταινίες που παρουσιάζονται στο πλαίσιο του φεστιβάλ κινηματογράφου «SF Takeover Film Fest» των Metallica, συμπεριλαμβανομένων των «Cunning Stunts» και «Orgullo, Pasión y Gloria: Tres Noches en la Ciudad de México».

Η ζωντανή μετάδοση των δύο συναυλιών και η προβολή των ταινιών είναι μόνο η αρχή μίας εκτεταμένης συνεργασίας μεταξύ του The Coda Collection και των Metallica που θα περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη σειρά από συναυλιακές ταινίες, ντοκιμαντέρ και πρόσθετο περιεχόμενο για την πορεία του συγκροτήματος και θα κυκλοφορεί σταδιακά στο κανάλι του The Coda Collection κατά τη διάρκεια του 2022.

Επίσης, οι Metallica συνεργάζονται με το Amazon Music για τη δημιουργία του «The Metallica Takeover», ενός μουσικού σταθμού που είναι διαθέσιμος αποκλειστικά για τους συνδρομητές του Amazon Music Unlimited και τα μέλη του Prime.

Τα μέλη του συγκροτήματος θα αποκαλύψουν ιστορίες που αφορούν την εξέλιξη της μουσικής τους σε ένα επιμελημένο soundtrack με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, τα αγαπημένα τραγούδια των θαυμαστών τους και τα deep cuts τραγούδια τους.

Οι θαυμαστές μπορούν να ακούσουν το «The Metallica Takeover» τώρα Amazon Music λέγοντας απλά «Alexa, play The Metallica Takeover» στην εφαρμογή Amazon Music για iOS και Android και σε συσκευές με υποστήριξη του Alexa.

 

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
The Weeknd: Προσφέρει άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια για τη σίτιση των κατοίκων της Γάζας

Η δωρεά του The Weeknd θα χρησιμοποιηθεί για την παροχή περισσότερων από 1.500 μετρικών τόνων εμπλουτισμένου αλεύρου σίτου στους Παλαιστίνιους. Ο The Weeknd δεσμεύτηκε να προσφέρει άλλα

Περισσότερα»