Lady Gaga: Το νέο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025

Η Lady Gaga σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο έβδομο άλμπουμ της τον Φεβρουάριο του 2025, ενώ το πρώτο single θα αποκαλυφθεί αυτόν τον Οκτώβριο.

Ο κύκλος του άλμπουμ, γνωστό στους θαυμαστές (και πλέον και στην ίδια) ως «LG7», ξεκινάει παράλληλα με την προώθηση της νέας ταινίας της «Joker», στην οποία πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Harley Quinn δίπλα στον Joaquin Phoenix.

Σε μία ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, η Lady Gaga αποκάλυψε ότι το πρώτο single του album θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο, ενώ σε μία νέα συνέντευξή της στη Vogue, που δημοσιεύθηκε σήμερα, αναφέρεται ότι η επόμενη δισκογραφική δουλειά της μετά το «Chromatica» του 2020 θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2025.

Επιπλέον, η Vogue ισχυρίζεται ότι η τραγουδίστρια ετοιμάζει παράλληλα και ένα ξεχωριστό πρότζεκτ – έκπληξη.

Ενώ παραμένει σιωπηλή σχετικά με το πρότζεκτ αυτό, η Lady Gaga δήλωσε στη Vogue: «Υπάρχει πολύς πόνος που σχετίζεται με αυτή την περιπέτεια, και όταν αρχίζω να εξερευνώ αυτόν τον πόνο, μπορεί να φέρει στην επιφάνεια μία άλλη πλευρά της καλλιτεχνίας μου.»

«Όταν βρίσκομαι εδώ στο στούντιο, είμαι χαλαρή και μπορώ να αντιμετωπίσω τους δαίμονές μου, και το αξιοσημείωτο είναι… αυτή είναι η μουσική. Μπορώ να την ακούσω ξανά», συνέχισε.

Η Lady Gaga πρόσθεσε επίσης ότι πρόσφατα άκουγε τη μουσική των Charli XCX, Chappell Roan, Billie Eilish, Taylor Swift και Kesha.

Η συνέντευξη ξεκινάει στο διάσημο στούντιο του Rick Rubin στο Malibu, λίγα μέτρα από το σπίτι της Lady Gaga, όπου η τραγουδίστρια ηχογράφησε το «Joanne» το 2016, καθώς και μέρος του soundtrack της ταινίας της «A Star Is Born» το 2018.

Η Vogue αναφέρει ότι η Lady Gaga πέρασε «το μεγαλύτερο μέρος του 2024 εκεί» δουλεύοντας πάνω τόσο στο νέο pop άλμπουμ της όσο και σε ένα δεύτερο «μυστικό project» του οποίου οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Επιπλέον, η Lady Gaga αποκαλύπτει ότι ο σύντροφός της, Michael Polansky — με τον οποίο αρραβωνιάστηκε τον Απρίλιο μετά από μία μέρα αναρρίχησης — ήταν αυτός που την ώθησε να ενθάρρυνε στις pop ρίζες της.

«Ο Michael είναι αυτός που μου είπε να φτιάξω ένα νέο pop άλμπουμ. Μου είπε: “Μωρό μου. Σε αγαπώ. Πρέπει να κάνεις pop μουσική”, εξήγησε.

Ο Michael Polansky πρόσθεσε: “Όπως θα έκανε οποιοσδήποτε για το άτομο που αγαπάει, την ενθάρρυνα να εστιάσει στη χαρά που της δίνει αυτό. Στην περιοδεία του “Chromatica”, είδα μία φλόγα μέσα της· ήθελα να τη βοηθήσω να τη διατηρήσει ζωντανή όλη την ώρα και να αρχίσει απλά να φτιάχνει μουσική που την κάνει ευτυχισμένη.»

Η Vogue σημειώνει στη συνέχεια ότι άκουσε ένα νέο, άτιτλο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της τραγουδίστρια, περιγράφοντας ότι είναι ένα «έντονο και δυσοίωνο… old-school Gaga τραγούδι, ανησυχητικό αλλά και ζωντανό.»

Νωρίτερα στο κείμενο, η Lady Gaga δήλωσε ότι αυτές τις ημέρες αισθάνεται «πολύ ευτυχισμένη» και υγιής, σε αντίθεση με την εποχή του «Chromatica».

«Εκείνο το άλμπουμ αφορούσε μία απόλυτα φρικτή περίοδο για εμένα σε σχέση με την ψυχική υγεία μου. Ήμουν σε μία άσχημη κατάσταση. Πάλευα για πολλά χρόνια πριν από αυτό», εξομολογήθηκε.

Το «Chromatica» κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020, λίγους μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας του COVID-19, όταν οι Little Monsters έπρεπε να χορεύουν στο σπίτι τους μόνοι τους με τραγούδια όπως τα «Stupid Love» και «Rain On Me.»

Μετά το κάταγμα στο ισχίο της κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Born This Way Ball» δέκα χρόνια νωρίτερα — που της προκάλεσε χρόνιο μυϊκό πόνο λόγω ινομυαλγίας — ήταν εκπληκτικό για τη Lady Gaga να κάνει μία περιοδεία χωρίς πόνο.

«Ο Michael κι εγώ κάναμε μαζί αυτή την περιοδεία», είπε για το «The Chromatica Ball».

«Την έκανα χωρίς πόνο! Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και χρόνια. Έχω αλλάξει. Πολύ. Νιώθω ότι αυτό το νέο άλμπουμ, με πολλούς τρόπους, αφορά εκείνη την εποχή αλλά από μία κατάσταση ευτυχίας αντί για δυστυχία», εξήγησε.

«Και τώρα, ο Michael κι εγώ είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι να οργανώσουμε τις ζωές μας — και τον γάμο μας — γύρω από τη δημιουργική παραγωγή μας ως ζευγάρι», συνέχισε.

Κάτι που, όπως τόνισε, κάνοντας μία αναφορά στη μουσική βιομηχανία, ήταν «πραγματικά διαφορετικό από το να κάνεις αυτό που θέλουν οι άλλοι να κάνεις».

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
41 χρόνια Amy Winehouse

41 χρόνια Amy Winehouse και τίποτα δεν τη χαρακτηρίζει καλύτερα από τα ίδια της τα quotes. Η Amy Winehouse θα γινόταν το Σάββατο 41. Έφυγε πολύ νωρίς

Περισσότερα»