Η Chiquita φέρνει τροπικά vibes στο PAZUZU Beach Club στην Κέρκυρα

Με καλοκαιρινή διάθεση, η Chiquita μετέτρεψε το PAZUZU Beach Club στην Κέρκυρα σε έναν τροπικό παράδεισο με θέμα τη μπανάνα. Η εκδήλωση περιλάμβανε μια ημέρα γεμάτη διασκεδαστικές δραστηριότητες, απολαυστικές λιχουδιές με μπανάνες Chiquita και γιορτινή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Το Pazuzu Beach Club πλημμύρισε από τις χαρακτηριστικές φουσκωτές μπανάνες της Chiquita, προσδίδοντας μια παιχνιδιάρικη και διασκεδαστική ατμόσφαιρα, ενώ οι παρευρισκόμενοι απολάμβαναν τη μουσική των DJs. Τα beach flags με το εμβληματικό λογότυπο της Chiquita κυμάτιζαν στην αύρα της θάλασσας, δημιουργώντας την απόλυτη καλοκαιρινή και τροπική αίσθηση, ιδανική για ατελείωτη διασκέδαση και πάρτι. Η ομάδα της Chiquita υποδέχτηκε τους παρευρισκόμενους με πετσέτες θαλάσσης, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να χαλαρώσουν με στυλ, απολαμβάνοντας τον ήλιο σε ένα περιβάλλον γεμάτο ζωντάνια και χαρά.

Η Chiquita φέρνει τροπικά vibes στο PAZUZU Beach Club στην Κέρκυρα

Ένα από τα highlights της ημέρας ήταν το εντυπωσιακό 360° photobooth, όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να δημιουργήσουν αξέχαστα βίντεο και φωτογραφίες με την Chiquita. Με πρωτότυπο τρόπο, κατέγραψαν τις στιγμές τους και τις μοιράστηκαν στα προσωπικά τους social media, ταγκάροντας το νέο προφίλ της Chiquita @chiquitabananagreece και διαδίδοντας έτσι τη χαρά και το καλοκαιρινό πνεύμα της σε όλους.

Τι είναι όμως μια μέρα στην παραλία χωρίς απολαυστικές λιχουδιές; Παραμένοντας πιστή στη δέσμευσή της για έναν υγιεινό τρόπο ζωής, η Chiquita ετοίμασε ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού για το event, γεμάτο νόστιμες συνταγές εμπνευσμένες από τη μπανάνα. Ο κατάλογος περιλάμβανε λαχταριστές επιλογές όπως παγωτό μπανάνα, δροσιστικά smoothies, απολαυστικά επιδόρπια όπως το αγαπημένο banoffee, καθώς και πρωτότυπα κοκτέιλ χωρίς αλκοόλ, όλα με την πλούσια, φυσική γεύση της μπανάνας Chiquita.

Η Chiquita φέρνει τροπικά vibes στο PAZUZU Beach Club στην Κέρκυρα

Η Chiquita, με στόχο να δημιουργεί αξέχαστες στιγμές και να φέρνει χαρά στη ζωή των ανθρώπων, διοργάνωσε το απόλυτο καλοκαιρινό πάρτι. Με δυνατή μουσική, λαχταριστές λιχουδιές φτιαγμένες με μπανάνες Chiquita και ατελείωτη διασκέδαση, το event αυτό έγινε σημείο αναφοράς για μια αξέχαστη καλοκαιρινή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita, επισκεφτείτε τα www.chiquita.gr ή τις σελίδες μας σε Instagram και Facebook.

Η Chiquita φέρνει τροπικά vibes στο PAZUZU Beach Club στην Κέρκυρα

 

Σχετικά με τη Chiquita Brands International

H Chiquita αποτελεί μια κορυφαία εταιρεία φρούτων που δεσμεύεται να παρέχει σε καταναλωτές και πελάτες σε σχεδόν 70 χώρες σε όλο τον κόσμο την υψηλότερη ποιότητα φρούτων και εξυπηρέτησης καθιστώντας την Chiquita την πρώτη σε προτίμηση μπανάνα. Για περισσότερα από 150  χρόνια, η Chiquita παράγει εκπληκτικά γευστικές και ανώτερης ποιότητας μπανάνες. Η εταιρεία δημιουργεί θετικό αντίκτυπο εφαρμόζοντας τις αρχές της βιωσιμότητας σε όλες τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες υπό την πρωτοβουλία «Πίσω από το Μπλε Αυτοκόλλητο». Το εμβληματικό μπλε αυτοκόλλητο της Chiquita αποτελεί απόδειξη για φρούτα υψηλής ποιότητας, καθώς επίσης και για την ακλόνητη δέσμευση για βιώσιμη καλλιέργεια και βιοποικιλότητα, αλλά και για την φροντίδα των κοινοτήτων στις οποίες βρίσκονται οι φάρμες μπανάνας. Οι πεντανόστιμες και βολικές μπανάνες Chiquita είναι άπαχες, δεν έχουν χοληστερίνη και αποτελούν μια εξαιρετική πηγή καλίου, φυτικών ινών και βιταμίνης Β6. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο: https://www.chiquita.gr/

Για περισσότερες πληροφορίες:

Action Global Communication
Σήλια Ακάσογλου
2107240160
silia.a@actionprgroup.com

RELATED POSTS