Η Madison Beer συνεχίζει την κυριαρχία της το φετινό καλοκαίρι με την κυκλοφορία του νέου single «15 Minutes».

Η Madison Beer συνεχίζει την κυριαρχία της το φετινό καλοκαίρι με την κυκλοφορία του νέου single «15 Minutes».

Η τραγουδίστρια παρουσίασε το «15 Minutes» στην πρόσφατη εμφάνισή της στην εξωτερική σκηνή της εκπομπής «Jimmy Kimmel Live!» καθώς και ένα σύντομο απόσπασμα στο τέλος του music video για το τελευταίο single της «Make You Mine».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Madison Beer είχε μοιραστεί μικρά αποσπάσματα του τραγουδιού αρκετές φορές στα social media, προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της, οι οποίοι παρακολούθησαν με ενθουσιασμό τα teasers πάνω από τρία εκατομμύρια φορές.

Τώρα, το συναρπαστικό νέο τραγούδι κυκλοφορεί επίσημα

Στο «15 Minutes», η Madison Beer διηγείται μία ρομαντικά ανατριχιαστική ιστορία που προκαλεί συναισθήματα ενθουσιασμού και έντονης περιέργειας ταυτόχρονα.

Το κινηματογραφικό music video, σε σκηνοθεσία της Madison Beer και της Aerin Moreno, συνεχίζει την ιστορία που παρακολουθήσαμε στο προηγούμενα βίντεο της τραγουδίστριας, καθώς τη συναντάμε στο αποκορύφωμα μιας σκηνής απόδρασης με γεμάτης αγωνία.

«15 λεπτά πριν ήμουν ξαπλωμένη στο κρεβάτι / Μετά μου ήρθε μία τρελή ιδέα / Πήρα τα κλειδιά και μπήκα στο αυτοκίνητο / Δεν ξέρω πώς έφτασα εδώ, αλλά μωρό μου, να ‘μαστε», τραγουδάει, συνδυάζοντας τους στίχους με την απρόβλεπτη ατμόσφαιρα του music video.

Το «15 Minutes» ακολουθεί το εξαιρετικά επιτυχημένο τελευταίο single «Make You Mine», το οποίο ανέβηκε στην κορυφή του Dance Airplay Chart του Billboard τον Μάιο, χαρίζοντας στη Madison Beer το πρώτο της No. 1 στα charts ως σόλο καλλιτέχνης.

Το music video του «Make You Mine», εμπνευσμένο από την cult κλασική ταινία «Jennifer’s Body», απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από μέσα όπως το Uproxx και το Billboard, που εξήραν την αφοσίωση της στην εσκεμμένη νοσταλγία.

Ήδη είναι μία πολύ καταπληκτική χρονιά για τη Madison Beer, η οποία έλαβε την πρώτη υποψηφιότητα για Grammy στην καριέρα της φέτος, στην κατηγορία του Best Immersive Album, για το δεύτερο άλμπουμ της «Silence Between Songs».

Στη συνέχεια, κυκλοφόρησε την dance επιτυχία «Make You Mine» και λίγες εβδομάδες αργότερα, τον Απρίλιο, ξεκίνησε την περιοδεία της «Spinnin Tour», η οποία αποτελείται από 52 συναυλίες και κυκλοφόρησε το music video «Make You Mine» λίγο πριν την πρώτη βραδιά του βορειοαμερικανικού σκέλους της περιοδείας.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Η The Blessed Madonna και η Kylie Minogue Ενώνουν τις Δυνάμεις τους για το Club Anthem “Edge Of Saturday Night” Μια Συνεργασία Dance-Pop Εμπνευσμένη από τη Νυχτερινή Ζωή του Βερολίνου, που Δημιουργήθηκε Μέσα σε Τέσσερα Χρόνια

Η The Blessed Madonna και η Kylie Minogue συνεργάζονται στο εκρηκτικό νέο single “Edge Of Saturday Night”, ένα κομμάτι που υπόσχεται να γίνει το dance

Περισσότερα»
MUSIC NEWS
Ο Armin van Buuren Αναβιώνει το Κλασικό ’90s Rave Τραγούδι “Let Me Show You” των Camisra. Ο Εμβληματικός Ύμνος του 1998 Επιστρέφει στις Πίστες, Ανανεωμένος για μια Νέα Γενιά EDM Φαν

Ο Armin van Buuren, ένας από τους πιο σεβαστούς καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, αναβιώνει το θρυλικό τραγούδι του 1998 “Let Me Show You” των Camisra. Η

Περισσότερα»