Η φωτογραφία της σύλληψης του Justin Timberlake έγινε έργο τέχνης

«Ατέλειωτες ουρές» φέρεται να έχει συγκεντρώσει το έργο τέχνης με τη φωτογραφία σήμανσης του Justin Timberlake.

Η φωτογραφία της σύλληψης του Justin Timberlake μετατράπηκε σε έργο τέχνης στην ίδια πόλη όπου ο τραγουδιστής συνελήφθη τον περασμένο μήνα.

Σύμφωνα με την Page Six της New York Post, η φωτογραφία της σύλληψης του 43χρονου τραγουδιστή μετατράπηκε τέχνης σε έργο περιορισμένης έκδοσης που εκτίθεται τώρα στην γκαλερί Romany Kramoris στο Sag Harbor στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Στην ίδια πόλη ο Justin Timberlake συνελήφθη από την αστυνομία τον Ιούνιο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης.

Ο καλλιτέχνης Godfrey Lohman έφερε πρόσφατα στην γκαλερί το έργο τέχνης (που λέγεται ότι διατίθεται σε διάφορα χρώματα), το οποίο έχει προσελκύσει «ατέλειωτες ουρές» και θεατές που ανυπομονούν να το φωτογραφίσουν, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Η αντίδρασή μου ήταν: “Ω Θεέ μου! Είναι υπέροχο! Είναι απλά υπέροχο!”», δήλωσε η ιδιοκτήτρια Romany Kramoris, βλέποντας το έργο τέχνης στην γκαλερί της.

Η γκαλερί σκοπεύει να φιλοξενήσει τα έργα με τη φωτογραφία της σύλληψης του Justin Timberlake – τα οποία φέρεται να κοστίζουν 520 δολάρια – καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η υπάλληλος της γκαλερί Leslie Raff είπε στο Page Six για το έργο τέχνης με τη φωτογραφία της σύλληψης του Timberlake: «Είναι το πιο σύγχρονο έργο μας! Είναι πολύ επίκαιρο.»

Ο Justin Timberlake υποβλήθηκε σε τροχονομικό έλεγχο στις 18 Ιουνίου αφού ένας αστυνομικός είδε το αυτοκίνητο του τραγουδιστή BMW 2025 να παραβιάζει ένα σήμα STOP και να «μην παραμένει στη δεξιά πλευρά του οδοστρώματος», σύμφωνα με την έκθεση σύλληψης του.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, ο τραγουδιστής της pop απέτυχε σε όλα τα τεστ νηφαλιότητας και αρνήθηκε να υποβληθεί σε αλκοτέστ.

«Ήπια ένα μοχίτο και ακολούθησα τους φίλους μου σπίτι», φέρεται να είπε στην αστυνομία, σύμφωνα με μία αναφορά στην ποινική καταγγελία που είχε αποκρύφθηκε πριν δημοσιοποιηθεί ο φάκελος.

Τελικά, ο Timberlake συνελήφθη και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης και δύο οδικές παραβάσεις – μία για μη τήρηση STOP στάσης και μία για μη παραμονή στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.

Ο Justin Timberlake εμφανίστηκε στο δικαστήριο μαζί με δικηγόρο και δύο άλλα άτομα το επόμενο πρωί μετά τη σύλληψή του.

Το δικαστήριο του Sag Harbor όρισε την επόμενη δικάσιμο για τις 26 Ιουλίου – την ίδια ημέρα που ο τραγουδιστής θα βρίσκεται στην Κρακοβία της Πολωνίας για την περιοδεία του «The Forget Tomorrow World Tour».

Ο Justin Timberlake αναμένεται να εμφανιστεί εικονικά στο δικαστήριο.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
Ο Diddy, οι καταγγελίες εναντίον της Beyonce και του Jay Z και ένα cancel που μοιάζει ασταμάτητο

Πόση δύναμη έχουν τα social media απέναντι σε μια καλλιτέχνιδα σαν την Beyonce; Και κυρίως είναι σε θέση μια χούφτα influencers και Tik Tokers που λατρεύουν τις θεωρίες συνωμοσίας

Περισσότερα»