Ο Jin των BTS θα συμμετάσχει ως λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024

Ο Jin των BTS θα μεταφέρει τη δάδα της Ολυμπιακής Φλόγας στο Παρίσι.

Ο Jin των BTS αναμένεται να συμμετάσχει ως λαμπαδηδρόμος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι αργότερα αυτόν τον μήνα.

Την είδηση μετέδωσε σήμερα (2 Ιουλίου) το νοτιοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, επικαλούμενο πηγές της μουσικής βιομηχανίας με τις οποίες μίλησε.

Ο αστέρας της K-pop αναμένεται να ταξιδέψει στη Γαλλία «στο εγγύς μέλλον» για να συμμετάσχει στη σκυταλοδρομία της δάδας της Ολυμπιακής Φλόγας, όπως αναφέρουν οι Yonhap και Dispatch.

Ωστόσο, σημειώνεται επίσης ότι η «ακριβής τοποθεσία και το πρόγραμμα» για τη συμμετοχή του στη λαμπαδηδρομία των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Οι Θερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2024 θα διεξαχθούν στο Παρίσι της Γαλλίας από τις 26 Ιουλίου έως τις 11 Αυγούστου.

Τον περασμένο μήνα, ο Jin έγινε το πρώτο μέλος των BTS που ολοκλήρωσε την υποχρεωτική θητεία του στον στρατό της Νότιας Κορέας και γιόρτασε την απόλυσή του μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος σε μία ιδιωτική γιορτή στα κεντρικά γραφεία της HYBE στη Σεούλ.

Ο Jin πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά την ολοκλήρωση της στρατιωτικής θητείας τους εορτασμούς FESTA 2024 στη Σεούλ για την 11η επέτειο των BTS.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο τραγουδιστής εξέπληξε τους θαυμαστές τραγουδώντας μία ακυκλοφόρητη εκτεταμένη έκδοση του σόλο τραγουδιού του «Super Tuna».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Jin θα εμφανιστεί σε μία τηλεοπτική εκπομπή ποικίλης ύλης στο κανάλι MBC το δεύτερο μισό αυτού του έτους, στην πρώτη επίσημη επιστροφή του στη βιομηχανία του θεάματος μετά την κατάταξή του στον στρατό τον Δεκέμβριο του 2022.

Εκτός από την εμφάνισή του στην τηλεοπτική εκπομπή, ο αστέρας των BTS ετοιμάζεται επίσης να κυκλοφορήσει ένα νέο single το δεύτερο μισό του έτους, σύμφωνα με το Yonhap.

Ο Jin εξέφρασε τον ενθουσιασμό του που επέστρεψε στη δράση σε ένα πρόσφατο μήνυμα προς τους θαυμαστές στην πλατφόρμα Weverse.

«Δουλεύω στην ηχογράφηση μουσικής και στα γυρίσματα για εκπομπές», έγραψε

«Προσπαθώ να επικεντρωθώ στη βασική μου δουλειά ενώ δείχνω το πρόσωπό μου όσο το δυνατόν περισσότερο. Τα αποτελέσματα θα βγουν σε λίγους μήνες, οπότε παρακαλώ περιμένετε λίγο ακόμα», συνέχισε.

Έχοντας σπουδάσει υποκριτική στο πανεπιστήμιο, ο Jin είχε προηγουμένως εκφράσει το ενδιαφέρον του να ασχοληθεί και με αυτόν τον τομέα στη σόλο καριέρα του.

Ωστόσο, απέκλεισε στο μήνυμά του οποιαδήποτε πρόθεση να ασχοληθεί με την υποκριτική προς το παρόν. «Δεν έχω σχέδια να γίνω ηθοποιός. Λυπάμαι γι’ αυτό», τόνισε.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Το νέο sigle της Latto

Η γυναικεία ραπ σκηνή αποδίδει επιτυχία μετά από επιτυχία φέτος με την Latto να είναι ένα από τα αστέρια που ξεχωρίζουν. Το νέο sigle της

Περισσότερα»
MUSIC NEWS
Ο Jason Derulo έρχεται στην Ελλάδα

Ο Jason Derulo έρχεται στην Ελλάδα Ο Jason Derulo έρχεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με μια φαντασμαγορική, υπερπαραγωγή στο πλαίσιο του NU KING WORLD TOUR 2024. 15 Νοεμβρίου

Περισσότερα»