Εκτός σκηνής η P!nk λόγω προβλήματος υγείας

Η P!nk δηλώνει «απογοητευμένη» για την ακύρωση της συναυλίας της.

Η P!nk αναγκάστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη συναυλία της στη Βέρνη της Ελβετίας, λόγω προβλημάτων υγείας.

Η 44χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την ακύρωση μέσω Instagram, εκφράζοντας τη βαθιά της λύπη και εξηγώντας ότι έπρεπε να ακολουθήσει τις οδηγίες του γιατρού της.

«Λυπάμαι πάρα πολύ που αναγκάστηκα να ακυρώσω τη συναυλία μου στη Βέρνη αυτή την Τετάρτη», έγραψε στην ανάρτησή της.

«Κάνω ό,τι μπορώ για να διασφαλίσω ότι μπορώ να τραγουδήσω για εσάς κάθε βράδυ, αλλά μετά από συνεννόηση με τον γιατρό μου και αφού εξερευνήθηκαν όλες οι διαθέσιμες επιλογές, μου είπαν ότι δεν μπορώ να συνεχίσω με τη συναυλία αύριο», συνέχισε.

«Ανυπομονούσα να είμαι μαζί σας, να δημιουργήσουμε αναμνήσεις και να μοιραστώ τη συναυλία μου μαζί σας και απογοητεύτηκα πολύ που πρέπει να την ακυρώσουμε», ανέφερε.

«Στέλνω αγάπη και υγεία σε όλους σας, και πραγματικά ελπίζω να σας ξαναδώ σύντομα», πρόσθεσε.

Η συναυλία ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου στο Στάδιο Wankdorf στην ελβετική πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της περιοδείας «Summer Carnival Tour» της P!nk.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, για την προώθηση το άλμπουμ της «Trustfall» που κυκλοφόρησε το 2023, η P!nk έχει πραγματοποιήσει πάνω από 70 συναυλίες σε όλη την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, ενώ έχει περισσότερες από 30 επιπλέον συναυλίες προγραμματισμένες μέχρι το τέλος του 2024.

Στην Ευρώπη, η τραγουδίστρια έχει μαζί της ως support acts τους Gayle, KidCutUp και The Script, ενώ στη Βόρεια Αμερική μαζί της θα είναι οι The Script, KidCutUp και η Sheryl Crow.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η P!nk μένει εκτός σκηνής λόγω προβλημάτων υγεία της.

Πέρυσι, ανέβαλε μία συναυλία στο Arlington του Τέξας λόγω ιγμορίτιδας και άλλαξε τις ημερομηνίες δύο συναυλιών στην Tacoma της Ουάσινγκτον, επικαλούμενη «οικογενειακά ιατρικά θέματα».

Αυτές οι συναυλίες μεταφέρθηκαν για τον Σεπτέμβριο και τον Νοέμβριο, αντίστοιχα.

Ενώ η ξαφνική ακύρωση της συναυλίας στη Βέρνη είναι απογοητευτική, οι θαυμαστές της P!nk παραμένουν υποστηρικτικοί προς την απόφασή της να δώσει προτεραιότητα στην υγεία της.

«Η υγεία σου είναι πάνω από όλα», σχολίασε ένας θαυμαστής στην ανάρτησή της στο Instagram. «Θα είμαστε εδώ όταν είσαι έτοιμη.»

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Το νέο sigle της Latto

Η γυναικεία ραπ σκηνή αποδίδει επιτυχία μετά από επιτυχία φέτος με την Latto να είναι ένα από τα αστέρια που ξεχωρίζουν. Το νέο sigle της

Περισσότερα»
MUSIC NEWS
Ο Jason Derulo έρχεται στην Ελλάδα

Ο Jason Derulo έρχεται στην Ελλάδα Ο Jason Derulo έρχεται στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη με μια φαντασμαγορική, υπερπαραγωγή στο πλαίσιο του NU KING WORLD TOUR 2024. 15 Νοεμβρίου

Περισσότερα»