Η Lisa των BLACKPINK αποκαλύπτει πότε κυκλοφορεί το νέο single «Rockstar»

Η Lisa των BLACKPINK συνεχίζει την επιτυχημένη σόλο πορεία της σαν «Rockstar».

Η Lisa των BLACKPINK είναι «Rockstar» και το φωνάζει.

Η εταιρεία LLOUD του ειδώλου της K-pop αποκάλυψε ότι η Lisa θα κυκλοφορήσει το πολυαναμενόμενο νέο single της «Rockstar» την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Η LLOUD ανακοίνωσε το «Rockstar» στο Instagram δημοσιεύοντας μία πρώτη γεύση από το νέο τραγούδι με ένα απόσπασμα με έναν ηλεκτρονικό και σχεδόν καρτουνίστικο ήχο.

Πρόσφατα, καθώς ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του νέου τραγουδιού της, η Lisa δημιούργησε τον δικό της προσωπικό λογαριασμό στο TikTok, όπου απέκτησε ένα εκατομμύριο followers σε μόλις δύο ώρες, σημειώνοντας έτσι ένα νέο ρεκόρ Guinness.

Τα δύο πρώτα βίντεο της Lisa στην πλατφόρμα έχουν συγκεντρώσει πάνω από 118 εκατομμύρια προβολές και ο λογαριασμός τους έχει ήδη έχει φτάσει τους 9.5 εκατομμύρια followers.

Το «Rockstar» είναι η πρώτη σόλο κυκλοφορία της Lisa από τότε που συνεργάστηκε με τους DJ Snake, Ozuna και Megan Thee Stallion στο «SG» το 2021.

Την ίδια χρονιά έκανε το επίσημο σόλο ντεμπούτο κυκλοφορώντας το single album «Lalisa», το οποίο περιείχε το ομότιτλο τραγούδι «Lalisa» και το «Money».

Στα τέλη του 2023, τα μέλη των BLACKPINK αποφάσισαν να μην ανανεώσουν τα προσωπικά συμβόλαιά τους με την YG Entertainment, σε αντίθεση με το κοινό συμβόλαιό τους ως συγκρότημα και απέκτησαν μεγαλύτερο έλεγχο στις κατευθύνσεις που θα ακολουθήσουν οι σόλο καριέρες τους.

Αφού η Lisa ίδρυσε τη δική της εταιρεία management καλλιτεχνών LLOUD, τον Απρίλιο ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο για τη σόλο καριέρα της με την RCA Records της Sony Music.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που εντάσσομαι στην οικογένεια της RCA και είμαι σίγουρη ότι είναι η καλύτερη ομάδα για να δημιουργήσει μία μεγαλύτερη δυναμική στη σόλο καριέρα μου», δήλωσε τότε η ίδια.

«Ανυπομονώ να δείξω στον κόσμο όλα όσα έχουμε ετοιμάσει», πρόσθεσε.

Εκείνη την περίοδο, αποκαλύφθηκε επιπλέον ότι η συμφωνία επιτρέπει στη Lisa να διατηρήσει την κυριότητα των ηχογραφήσεών της.

Εκτός από το νέο σόλο τραγούδι της, νωρίτερα φέτος ανακοινώθηκε ότι η Lisa θα πρωταγωνιστήσει στην τρίτη σεζόν της βραβευμένης σειράς «The White Lotus», η οποία θα γυριστεί στην πατρίδα της, την Ταΐλάνδη.

Με το «Rockstar», η Lisa των BLACKPINK συνεχίζει την επιτυχημένη σόλο πορεία της, εδραιώνοντας παράλληλα την παρουσία της ως μία από τις πιο δημοφιλείς και επιδραστικές καλλιτέχνιδες της K-pop στην παγκόσμια σκηνή.

Έχοντας αποκτήσει πλέον μεγαλύτερο έλεγχο στην καριέρα της, αναμένεται να συνεχίσει να εκπλήσσει με φρέσκο και καινοτόμο υλικό, διατηρώντας παράλληλα τις ρίζες της ως μέλος των κορυφαίων BLACKPINK.

Το «Rockstar» είναι ένα νέο κεφάλαιο για την ταλαντούχα ράπερ και τραγουδίστρια, καθώς επεκτείνει τα όριά της ως σόλο καλλιτέχνιδα.

Όπως έχει ήδη αποδείξει η Lisa, οι δυνατότητές της για παγκόσμια επιτυχία φαίνεται να μην έχουν όρια. Οι BLINKs ανυπομονούν για τη συνέχεια, σίγουροι ότι η Lisa θα συνεχίσει να τους εκπλήσσει ευχάριστα με το ταλέντο και το στυλ της.

RELATED POSTS