Tasos Pilarinos Feat. Liltzek – I Can’t Stop (New Single & Music Video)

Ο δημοφιλής Dj και μουσικός παραγωγός Tasos Pilarinos συνεργάζεται με τον ταλαντούχο ερμηνευτή και δημιουργό Liltzek και μας παρουσιάσουν το Dance Hit του καλοκαιριού “I Can’t Stop”!

Η πρώτη εκτέλεση του “I Can’t Stop” μας έρχεται από το μακρινό 2001 και το Ιταλικό House Project των De-Javu που γνώρισε τεράστια παγκόσμια επιτυχία και αγαπήθηκε τόσο από ραδιόφωνα, όσο και από DJ’S στα Club! Ο Tasos Pilarinos μαζί με τον Liltzek του προσδίδουν μουσικά, ρυθμικά και ερμηνευτικά μια νέα πνοή στο σήμερα, που σίγουρα θα σας κάνει να μην σταματάτε να το χορεύετε και να το τραγουδάτε!

Σε ένα Hot Summer Place διπλά σε μια πισινά, ένας καλοκαιρινός έρωτας γεννιέται και ένα τρελό Night Summer Party ακολουθεί, που δεν θα σταματήσει μέχρι το πρωί! “They Can’t Stop” να σκέφτονται ο ένας τον άλλο και να χορεύουν μαζί με τους φίλους τους. Κάπως έτσι κυλάει το music video του “I Can’t Stop”, που θα το αγαπήσετε με την πρώτη ματιά, σε σκηνοθεσία One Frame.

Ο Tasos Pilarinos παρέα με τον Liltzek μας παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό cover στο αγαπημένο “I Can’t Stop”, που σίγουρα θα σας συντροφεύσει σε Beach Party και club το φετινό θερμό καλοκαίρι!

RELATED POSTS