Ο Jimin των BTS ανακοινώνει το νέο άλμπουμ «MUSE»

Το «MUSE» του Jimin θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο.

Ο Jimin των BTS ανακοίνωσε την κυκλοφορία του δεύτερου σόλο άλμπουμ του, με τίτλο «MUSE», όπου η τέχνη και η έμπνευσή του γίνονται ένα.

Το «MUSE» θα κυκλοφορήσει στις 19 Ιουλίου και θα περιλαμβάνει επτά τραγούδια, συμπεριλαμβανομένου του single «Closer Than This» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2023.

Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει λιγότερο από ενάμισι χρόνο μετά το πρώτο προσωπικό άλμπουμ του Jimin, «FACE», το οποίο έφτασε στο No. 2 του Billboard 200.

«Μετά το πρώτο του σόλο άλμπουμ, “FACE”, όπου επιδίωξε να εξερευνήσει την πραγματική του ταυτότητα, το “MUSE” καταγράφει το ταξίδι του στην αναζήτηση της πηγής της έμπνευσής του», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της Big Hit Music στο Weverse.

Η εταιρεία σημείωσε επίσης ότι το «MUSE» θα παρουσιάσει «το διευρυμένο μουσικό φάσμα του Jimin».

Ο Jimin αναζητά σε αυτό το άλμπουμ τη μούσα που τον καθοδηγεί, τον εμπνέει και τον ωθεί να δημιουργήσει κάθε φορά κάτι μοναδικό και αξέχαστο.

Κάθε τραγούδι του άλμπουμ είναι μία πινελιά στον καμβά της ψυχής του, μία νότα στο μουσικό σύμπαν του, που θα ξετυλίξει τις πολλές πτυχές του ταλέντου του.

Εν αναμονή της κυκλοφορίας του άλμπουμ, «θα αποκαλυφθεί μία ποικιλία περιεχομένου» για να δώσει μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα του «MUSE» στους θαυμαστές του Jimin, που είναι έτοιμοι να εξερευνήσουν μαζί του τον κόσμο της έμπνευσης και της μουσικής.

Ο Jimin των BTS έκανε το επίσημο σόλο ντεμπούτο του το 2018 με το single «Promise».

Πέντε χρόνια αργότερα έγινε ο πρώτος Νοτιοκορεάτης σόλο καλλιτέχνης που κατέκτησε στο Νο. 1 του Billboard Hot 100, με το τραγούδι «Like Crazy» από το άλμπουμ του «FACE».

Στο Billboard Hot 100 εμφανίστηκε και το τραγούδι «Set Me Free, Pt. 2» από το «FACE», το οποίο ανέβηκε στο Νο. 30 του chart.

Ο Jimin θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ του ενώ συνεχίζει να υπηρετεί την υποχρεωτική 18μηνη στρατιωτική θητεία στον στρατό της Νότιας Κορέας.

Ο αστέρας της K-pop ξεκίνησε τη θητεία του τον Δεκέμβριο του 2023 μαζί με τον V, τον Jung Kook και τον RM των BTS.

Με εξαίρεση τον Jin, ο οποίος ολοκλήρωσε τη θητεία του μόλις την περασμένη εβδομάδα, όλα τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος της K-pop συνεχίζουν αυτή τη στιγμή τη στρατιωτική θητεία τους.

RELATED POSTS