Μία ημέρα στη ζωή της Shakira: Ακούει Afrobeats και βλέπει «Τα Φιλαράκια» πριν τον ύπνο

Η Shakira μας δίνει μία ματιά στην καθημερινότητά της.

Πώς θα μπορούσε να ξεκινήσει μία ημέρα στη ζωή Shakira;

Ίσως με μία δόση από το αγαπημένο της κόκκινο άρωμα, βόλτες στους δρόμους του Μαϊάμι με Burna Boy στη διαπασών και να τελειώσει χαλαρώνοντας με ένα επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια».

Σε μία νέα συνέντευξη της στο Rolling Stone, η Κολομβιανή τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικές από τις αγαπημένες της συνήθειες και μας έδωσε μία ματιά στην καθημερινότητά της.

Η Shakira περιέγραψε το μουσικό γούστο της ως «εκλεκτικό, ειλικρινές και πραγματικό» και αποκάλυψε ότι συχνά ακούει Afrobeats όταν οδηγεί με το αυτοκίνητό της.

«Όταν βγαίνω έξω το βράδυ με το αυτοκίνητό μου, μου αρέσει οτιδήποτε Αφrobeats. Μου αρέσουν η Tyla και ο Burna Boy», είπε.

Η 47χρονη τραγουδίστρια δήλωσε επίσης ότι αυτή την περίοδο διαβάζει το βιβλίο αυτοβοήθειας με τον πολύ εύστοχο τίτλο «Γυναίκες που τρέχουν με τους λύκους» (Mujeres Que Corren con Lobos) της Δρος Clarissa Pinkola Estés.

Το «Mujeres Que Corren con Lobos» (1989) περιλαμβάνει πολλές ιστορίες που παρέχουν ένα «συναρπαστικό μωσαϊκό αφηγήσεων που μας προσφέρει μία νέα οπτική για τη γυναικεία φύση και τις δυνατότητές της», σύμφωνα με την περίληψη του βιβλίου.

Επίσης, αποκάλυψε την αγάπη της για τις κλασικές κωμικές σειρές «Τα Φιλαράκια» (Friends), «Seinfeld» και «Curb Your Enthusiasm».

«Κάθε βράδυ κοιμάμαι βλέποντας “Τα Φιλαράκια” ή το “Seinfeld”», παραδέχτηκε γελώντας.

Όσον αφορά το πώς βρήκε το δικό της προσωπικό στιλ, η Shakira είχε μία σοφή συμβουλή: «Χρειάζεται χρόνο».

«Ο χρόνος είναι ένας σπουδαίος γλύπτης. Διαμορφώνει τον εαυτό σου σύμφωνα με τα όνειρα και το ποιος είσαι. Έχε υπομονή. Θα το βρεις», είπε χαρακτηριστικά.

Η Shakira, η οποία κοσμεί το εξώφυλλο του διπλού καλοκαιρινού τεύχους του Rolling Stone, μίλησε επίσης για την επούλωση των πληγών της μετά τον χωρισμό της με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Ζεράρ Πικέ.

«Όταν τελειώνει μία σχέση πολλών χρόνων, υπάρχουν πράγματα για τον εαυτό σου που φαίνεται να έχουν χαθεί στην πορεία», είπε.

«Όταν διαλύεται αυτή η σχέση, νιώθεις σαν να μην σου έχει απομείνει τίποτα και πρέπει να θεραπευτείς, να αναζητήσεις τον εαυτό σου και να ταξιδέψεις πίσω ξανά τον πυρήνα σου», εξήγησε.

RELATED POSTS