Το «Texas Hold “Em» της Beyoncé προηγείται στο βρετανικό Midweek U.K. Chart

Η Beyoncé κάνει βήματα μπροστά στο βρετανικό Midweek U.K. Chart με το «Texas Hold”Em» το πρώτο κομμάτι από το επερχόμενο έργο της Renaissance Act II (μέσω Columbia/Parkwood Ent).

Με βάση τις πωλήσεις στη μέση της εβδομάδας και τα δεδομένα ροής που δημοσιεύθηκαν από την Official Charts Company, το “Texas Hold ‘Em” έχει πλεονέκτημα λιγότερων από 1.500 συνδυασμένων πωλήσεων έναντι του δεύτερου single, του “Training Season” της Dua Lipa (Warner Records).

Εάν το «Texas Hold “Em» παίξει σωστά, η Bey θα έχει ένα έκτο single Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το κομμάτι ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια μιας διαφήμισης του Verizon Super Bowl LVIII, το “«Texas Hold “Em» έφτασε στο Νο. 9 του Επίσημου Chart την περασμένη εβδομάδα, για το κορυφαίο ντεμπούτο του κύκλου και την 22η σόλο επιτυχία της Bey στο top 10 στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο καλλιτέχνης που ανατράφηκε στο Χιούστον, ανέδειξε άλλα 12 κορυφαία 10 σινγκλ ως μέλος των Destiny’s Child, συμπεριλαμβανομένων δύο κορυφαίων (“Independent Women, Pt. 1” από το 2000 και “Survivor” από το 2001).

Καθώς η Bey φτάνει στην κορυφή στα μέσα της εβδομάδας, το «Training Ground» της Dua Lipa δίνει καλή μάχη. Βρίσκεται στο Νο. 2 στην Επίσημη Ενημέρωση Chart και θα κερδίσει στη Lipa το 15ο σινγκλ της στο top 10 του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένα από αυτά είναι το “Houdini”, το οποίο έφτασε στο Νο. 2 και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο. 12.

Ως έχει, το «Beautiful Things» (Warner Records) του γεννημένου στην Ουάσιγκτον τραγουδιστής και τραγουδοποιός Benson Boone φαίνεται πιθανό να βρίσκεται στο Νο. 3, την κορυφαία θέση του.

Η βασιλεία του Noah Kahan με το “Stick Season” (Republic Records) φαίνεται να φτάνει στο τέλος της. Μετά από μια παραμονή επτά εβδομάδων στο Νο. 1, το folk hit προβλέπεται να πέσει στο Νο. 5.

Μετά το “Training Ground”, η επόμενη καλύτερη νέα είσοδος θα πρέπει να ανήκει στο “Lovers In A Past Life” (Κολομβία), το πιο πρόσφατο κομμάτι συνεργασίας του Σκωτσέζου δημιουργού επιτυχιών του EDM Calvin Harris και του έντονου Άγγλου τραγουδιστή Rag’n’Bone Man.

Ο Rag’n’Bone Man έχει ένα τέλειο άλμπουμ δύο-στα-δύο Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο και πέντε κορυφαία 40 singles. Ο Χάρις έχει επίσης σημειώσει δύο κορυφαία άλμπουμ στα chart και 42 σόλο κορυφαία 40 singles στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το ζευγάρι συνεργάστηκε στο «Giant» του 2019, το οποίο έφτασε στο Νο. 2.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»