Η Lady Gaga ανακάλυψε τι είναι το Fortnite και ανακοινώνει ότι θα λάβει μέρος στο Fortnite Festival

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε που η Lady Gaga έκανε το viral tweet της “What’s fortnight”, αλλά τώρα το έχει καταλάβει. Μάλιστα, την Τρίτη (20 Φεβρουαρίου) αποκαλύφθηκε ότι η σούπερ σταρ θα βρεθεί στο Fortnite Festival.

Η Gaga μπήκε στο X (παλαιότερα γνωστό ως Twitter) για να παραθέσει το tweet την αρχική της ανάρτηση με τη σωστή ορθογραφία κατά την ανακοίνωση. Μοιράστηκε επίσης μια κλεφτή ματιά στο avatar του Fortnite, που λάμπει σε μια ροζ ομίχλη Chromatica. Όταν το Fortnite Festival κυκλοφορήσει τη δεύτερη σεζόν του στις 22 Φεβρουαρίου, επιλεγμένες συμμετοχές από τη δισκογραφία της Gaga θα είναι διαθέσιμες εντός του παιχνιδιού, σύμφωνα με το Rolling Stone. Δεν είναι ακόμα σαφές πότε ή αν η Gaga θα έχει μια εικονική παράσταση στο πλαίσιο του φεστιβάλ

Η ανακοίνωση για το Fortnite έρχεται εν μέσω της Gaga που εργάζεται πάνω σε νέα μουσική. Το περασμένο μήνα μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία της σε ένα μουσικό στούντιο με χαμηλό φωτισμό, ποζάροντας δίπλα στο μικρόφωνο με ένα μεγάλο ριγέ πουλόβερ, χοντρές μαύρες μπότες με τακούνι και γυαλιά ηλίου. Στην λεζάντα της δημοσίευσης έβαλε emoji μαύρης καρδιάς και μουσικές νότες, επιβεβαιώνοντας ότι εργάζεται πάνω σε νέα μουσική.

Οι θαυμαστές αναζητούν νέα μουσική από το τελευταίο άλμπουμ της Gaga, το Chromatica του 2020, αλλά η 13 βραβευμένη με Grammy ξοδεύει τα τελευταία τρία χρόνια σε πολλά άλλα έργα για τα οποία ήταν παθιασμένη. Η πρόσφατα ανανεωμένη επωνυμία μακιγιάζ Haus Labs της Gaga έχει γίνει viral σε όλο το TikTok, βγαίνοντας συνεχώς με νέα εφευρετικά προϊόντα, από foundation και φωτεινά ρουζ μέχρι πολύχρωμα κραγιόνια για τα χείλη και gloss.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»