H Ariana Grande ανακοίνωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει νέα τραγούδια μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νέο της άλμπουμ «Eternal Sunshine»

Η Ariana Grande ανακοίνωσε ότι θα καθυστερήσει να κυκλοφορήσει άλλα single από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο άλμπουμ της, «Eternal Sunshine», μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του τον επόμενο μήνα.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Instagram Stories, η τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, η οποία πρόσφατα πείραξε τους θαυμαστές με το βασικό single «Yes, And?», μοιράστηκε την επιθυμία της οι ακροατές να βυθιστούν σε ολόκληρο το άλμπουμ μετά την κυκλοφορία του. Προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου, το «Eternal Sunshine» σηματοδοτεί το έβδομο στούντιο άλμπουμ της Grande, μετά την κυκλοφορία της το 2020, «Positions».

Εκφράζοντας ευγνωμοσύνη για την αμέριστη υποστήριξη των θαυμαστών της, η Grande εξέφρασε την πρόθεσή της να απορρίψει πρόσθετα single προς το παρόν, δηλώνοντας: «Ήθελα να πω… όσο δύσκολο κι αν είναι να αντισταθώ στην παρόρμηση να μοιραστώ ένα άλλο τραγούδι ή σινγκλ μαζί σας δεν θα το κάνω. Θα ήθελα να αναμένεται να ακούσετε τα νέα μου τραγούδια όταν ολοκληρωθεί το νέο μου άλμπουμ πλήρως αυτή τη φορά.»

Διαβεβαιώνοντας τους θαυμαστές των επερχόμενων single μετά την κυκλοφορία, η Grande άφησε να εννοηθεί ότι επιφυλάσσει εκπλήξεις για να τις τελειώσει, τονίζοντας την προτίμησή της οι ακροατές να απορροφήσουν πλήρως πρώτα το σύνολο του άλμπουμ.

H Ariana Grande ανακοίνωσε ότι δεν θα κυκλοφορήσει νέα τραγούδια μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του νέο της άλμπουμ «Eternal Sunshine»
RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»