Ο Jax Jones κυκλοφορεί το νέο single «Never Be Lonely»

Στην τελευταία του μουσική προσπάθεια, ο Jax Jones το νέο κομμάτι «Never Be Lonely». Γνωστός για την ικανότητά του στην κορυφή των chart, ο Jones συνεργάζεται με τη γερμανική ποπ αίσθηση Zoe Wees για να παραδώσει έναν ύμνο φιλικό προς το ραδιόφωνο που προορίζεται για μεγαλείο.

Ο Jones όμως δεν σταματά εκεί. Αντλώντας από τη βαθιά του αγάπη για τα Pokémon, εμποτίζει το τραγούδι με έναν οπτικά εκπληκτικό φόρο τιμής στο αγαπημένο franchise. Με μια ιδιοφυΐα, συνδυάζει τη μουσική και τη μαγεία των Pokémon για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό μουσικό βίντεο.

Μη ικανοποιημένος μόνο με την οπτικοακουστική εμπειρία, ο Jones το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα ζητώντας τη βοήθεια κανενός άλλου εκτός από τον ίδιο τον Pikachu. Σε ένα μουσικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον Pikachu, ο αξιαγάπητος Pikachu βρίσκεται στο επίκεντρο, εντάσσοντας άψογα στη γαλαξιακή σκηνή της rave που δημιούργησε ο Jones.

Με το «Never Be Lonely», ο Jax Jones αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι μάστορας της τέχνης του, συνδυάζοντας απρόσκοπτα τη μουσική, τα γραφικά και τη νοσταλγία για να δημιουργήσει μια αξέχαστη εμπειρία για παλιούς και νέους θαυμαστές.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»