Ο David Guetta κυκλοφορεί το νέο remix του “Perfect (Exceeder)” των Mason και Princess Superstar

Ο David Guetta αποκαλύπτει την τελευταία του δημιουργία: μια επίσημη επανάληψη του εμβληματικού κομματιού των Mason και Princess Superstar, «Perfect (Exceeder)».

Μέσω της Armada Music, ο Guetta φέρνει τη μοναδική του πινελιά στον ύμνο του electro-house, εμποτίζοντας τον με το χαρακτηριστικό στυλ και την ενέργειά του.

Αναλογιζόμενος τη συνεργασία, ο Guetta εκφράζει τον ενθουσιασμό του: «Ο Mason και η Princess Superstar δημιούργησαν κάτι τόσο ξεχωριστό με το πρωτότυπο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι κερδίζει ξανά τέτοια δυναμική. Το κομμάτι είναι ένα αληθινό διαχρονικό κλασικό, και είμαι ενθουσιασμένος που τώρα είμαι μέρος του!».

Ο Mason μοιράζεται επίσης τις σκέψεις του για τη σύνδεση, αναγνωρίζοντας τη θρυλική θέση του Guetta: «Ο David έφτιαξε έναν τέτοιο θρυλικό κατάλογο, καθοδηγώντας την πορεία της χορευτικής μουσικής για δεκαετίες. Είναι αυτονόητο ότι είναι τεράστια τιμή για το κομμάτι να ξαναδουλεύεται από ένα αστέρι του μεγέθους του.»

Αρχικά κυκλοφόρησε το 2007, το “Perfect (Exceeder)” συνδυάζει το μουσικό χορευτικό κομμάτι του Mason “Exceeder” με το electro-pop σινγκλ “Perfect” της Princess Superstar, δημιουργώντας μια δυναμική σύντηξη που γοήτευσε το κοινό σε όλο τον κόσμο.

Η αναβίωση του κομματιού, που ωθήθηκε από το χαρακτηριστικό του στην ταινία Saltburn του 2023, το έχει εκτοξεύσει και πάλι στο προσκήνιο, μπαίνει ξανά στο Top 30 του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από 17 χρόνια και εξασφαλίζοντας μια θέση στο Top 10 του Billboard Hot Dance / Electronica Songs γράφημα για πρώτη φορά.

Η Princess Superstar εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη συνεισφορά του Guetta, δηλώνοντας: «Ο David Guetta είναι μια δύναμη, και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που επέλεξε να συνεισφέρει με τον απαράμιλλο τρόπο του. Η ανανεωμένη έκδοση είναι αναμφισβήτητα επική!».

Επιπρόσθετα στον ενθουσιασμό, ο DJ και παραγωγός του 1991 με έδρα το Λονδίνο, προσφέρει μια ανανέωση των ντραμ & μπάσου του «Perfect (Exceeder)», προσθέτοντας άλλο ένα στρώμα διαφορετικότητας στη συλλογή remix του κομματιού, που κυκλοφόρησε επίσης μέσω της Armada Music.

 

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»