H Lizzo ανακοινώνει ότι ετοιμάζει νέα μουσική ανεβάζοντας βίντεο από το studio

Η Lizzo άφησε μια λεπτή υπόδειξη για τις τελευταίες μουσικές της προσπάθειες.

Η καλλιτέχνης μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στο Instagram, απαθανατίζοντας τον εαυτό της να ηχογραφεί φωνητικά σε ένα στούντιο. Ενώ το κοινό έχει μείνει σε αγωνία σχετικά με τους στίχους, η Lizzo ακούγεται να εκφράζει: «Ένιωσα σαν την Gwen Stefani τη δεκαετία του ’90» μετά την ηχογράφηση.

Στη λεζάντα του βίντεο, έγραψε: «Στους αγαπημένους μου θαυμαστές της Lizzo, η μαγεία επέστρεψε.»

Αυτή η ενημέρωση έρχεται αφού η Lizzo είχε αναφέρει προηγουμένως τη συνεχιζόμενη δουλειά της για νέα μουσική τον Νοέμβριο. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, τόνισε επίσης τη δέσμευσή της για προσωπική ανάπτυξη, αντιμετωπίζοντας πτυχές όπως η αυτοβελτίωση, οι σχέσεις, η ψυχική υγεία, η σωματική θετικότητα, οι επιχειρήσεις και τα θέματα εμπιστοσύνης της με τον κόσμο.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram, μοιράστηκε: «Δουλεύω… με τη μουσική, τον εαυτό μου, τις σχέσεις με τους ανθρώπους και το φαγητό, το άγχος μου, το σώμα μου, την επιχείρησή μου και τα θέματα εμπιστοσύνης μου με τον κόσμο… αλλά είναι βαθιά τώρα, πιο βαθιά από υπήρξαν ποτέ. Χο χο.”

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»