Οι θαυμαστές λατρεύουν τις φήμες ότι η Rosalia βγαίνει ραντεβού με τον Jeremy Allen White

Φαίνεται ότι υπάρχει ένα νέο ισχυρό ζευγάρι στο Χόλιγουντ, καθώς η Rosalía και ο Jeremy Allen White συνεχίζουν να τροφοδοτούν τις φήμες ότι βγαίνουν ραντεβού.

Ο 32χρονος ηθοποιός The Bear και η 31χρονη τραγουδίστρια του “Despecha” έχουν εντοπιστεί να κάνουν παρέα μαζί στο Λος Άντζελες αρκετές φορές τις τελευταίες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου ενός πρόσφατου ταξιδιού σε μια αγορά καθώς και στο Δυτικό Χόλιγουντ μαζί στις 29 Νοεμβρίου σε φωτογραφίες που απαθανάτισε το TMZ.

Η Rosalía είχε αρραβωνιαστεί στο παρελθόν με τον Λατίνο σταρ Rauw Alejandro, αν και το ζευγάρι ανακοίνωσε τον Ιούλιο ότι τελείωσε τη σχέση τους μετά από τρία χρόνια μαζί. «Ναι, πριν από λίγους μήνες, η Rosi και εγώ τελειώσαμε τον αρραβώνα μας», έγραψε ο Rauw σε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Υπάρχουν χιλιάδες προβλήματα που μπορεί να προκαλέσουν χωρισμό, αλλά, στην περίπτωσή μας, δεν ήταν λόγω απιστίας ή τρίτου προσώπου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου που σκέφτομαι να αφομοιώσω τα πάντα, υπήρξαν ψευδείς δημόσιες καταγγελίες και λόγω του σεβασμού που τρέφω για αυτήν, τις οικογένειές μας και όλα όσα ζήσαμε ποτέ, δεν μπορούσα να μείνω ήσυχος και να συνεχίσω να βλέπω πώς προσπαθούν να καταστρέψω την πιο αληθινή ιστορία αγάπης που μου επέτρεψε ποτέ ο Θεός να ζήσω. Χωρίς τίποτα άλλο να προσθέσω, στους θαυμαστές μου που αγαπώ τόσο πολύ, σας ευχαριστώ που είστε εκεί».

Ο White, εν τω μεταξύ, ήταν στο παρελθόν παντρεμένος με την Addison Timlin και το δίδυμο ανακοίνωσε το διαζύγιό του τον Μάιο του 2023 μετά από σχεδόν μια δεκαετία μαζί.

Ωστόσο, παρά τις πρόσφατες στενοχώριες, φαίνεται να έχουν ξεπεράσει τους χωρισμούς και το δίδυμο φαίνεται να έχει βρει ξανά την αγάπη, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει δημόσια την κατάσταση της σχέσης τους. Οι θαυμαστές μπήκαν στο Twitter για να μοιραστούν GIF και μηνύματα χαράς εν μέσω του φημολογούμενου ειδύλλου.

RELATED POSTS