Οι Duran Duran κυκλοφόρησαν τη νέα εκδοση του «Psycho Killer» με τη Victoria De Angelis των Måneskin

Ακριβώς την ώρα για το Halloween, οι Duran Duran κυκλοφόρησαν μια νέα διασκευή του “Psycho Killer” από τους Talking Heads, με τη Victoria De Angelis από τους Måneskin στο μπάσο και τα φωνητικά και τον πρώην κιθαρίστα των Duran Duran Andy Taylor στην κιθάρα. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ των Duran Duran με θέμα το Halloween, “Danse Macabre”, που κυκλοφόρησε λίγο πριν το Halloween στις 27 Οκτωβρίου.

«Είναι μεγάλη τιμή που ο John Taylor και τα παιδιά μου ζήτησαν να παίξω στο άλμπουμ τους. Γνώρισα τον John σε ένα πάρτι και αμέσως δεθήκαμε με μουσική και μπάσο. Του είπα ότι η Tina Weymouth ήταν το απόλυτο αποκορύφωμα της ψυχραιμίας, της συμπεριφοράς και της απίστευτης μουσικότητας όλα σε ένα, και μου είπε ότι άρχισε να παίζει μπάσο εμπνευσμένος από αυτήν και ότι ήταν ένα από τα μουσικά του είδωλα».

«Μήνες αργότερα, έλαβα μια κλήση από τον John που μου είπε ότι δούλευε σε μια διασκευή του «Psycho Killer» και ήθελε να μου ζητήσει να παίξω. Ήταν τρελό που ένας από τους καλύτερους μπασίστες όλων των εποχών μου ζήτησε να παίξω ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια με τους Duran Duran. Εντελώς τρελό. Είμαι τόσο ευγνώμων, ήταν τόσο διασκεδαστικό να ηχογραφώ με τον John, και ήταν τόσο γλυκός μαζί μου, με ενθάρρυνε να εκφραστώ και να παίξω με τον δικό μου τρόπο. Θα θυμάμαι για πάντα εκείνη την ημέρα» δήλωσε η Victoria De Angelis.

«Είναι ίσως η πιο σημαντική μπασίστα αυτή τη στιγμή. Συνάντησα μερικά από τα παιδιά των Måneskin σε ένα πάρτι και μου είπαν, «Πρέπει να γνωρίσεις τον μπασίστα μας.» Ήμουν σαν, «Τι σε ενέπνευσε;» και η Vic είπε: « η Tina Weymouth.» Έτσι, όταν το «Psycho Killer» επιλέχθηκε να είναι μέρος του άλμπουμ, σκέφτηκα, «Θα τη ρωτήσω αν θα ήθελε να παίξομε λίγο μπάσο μαζί!» ανάφερε ο John Taylor.

Το «Danse Macabre» είναι το soundtrack του τελευταίου αποκριάτικου πάρτι τους, με μια ξεχωριστή ζωντανή εμφάνιση που η μπάντα γύρισε στο Λας Βέγκας στις 31 Οκτωβρίου του περασμένου έτους.

Μέσα από 13 κομμάτια, το γκρουπ φέρνει φωτεινές μελωδίες από το σκοτάδι, συνθέτοντας νέα τραγούδια, διασκευές με θέμα το Halloween και ανανεωμένες εκδόσεις των «στοιχειωτικών» κλασικών τους, με πολύ ξεχωριστούς καλεσμένους, όπως οι Nile Rodgers, Victoria De Angelis (Måneskin). Ο κύριος Hudson, ο Andy Taylor και ο Warren Cuccurullo. Το «Danse Macabre» ακολουθεί ένα κύμα ιστορικής επιτυχίας για τους Duran Duran, οι οποίοι εισήχθησαν στο Rock & Roll Hall Of Fame το 2022.

 

RELATED POSTS