Η Rihanna φέρεται να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέα μουσική μαζί με περιοδεία το 2024

Η τραγουδίστρια του “Don’t Stop” πειράζει το ένατο στούντιο άλμπουμ της, με τίτλο “R9” από το 2018, υποσχόμενος για πρώτη φορά να το κυκλοφορήσει το 2019. Εκείνη τη χρονιά, έγραψε λεζάντα σε ένα βίντεο ενός σκύλου που χορεύει στο “Jump Around” των House Of Pain με το μήνυμα “Ενημέρωση: ακούω μόνη μου το R9 και αρνούμαι να το κυκλοφορήσω.”

Τώρα, το Entertainment Tonight ανέφερε ότι η γεννημένη στην Μπάγιαν ποπ σταρ σχεδιάζει τη μουσική της επιστροφή και πρόσφατα υπέγραψε συμφωνία με το Live Nation. Η δημοσίευση αποκάλυψε επίσης ότι η Rihanna θέλει να κυκλοφορήσει νέα μουσική καθώς και να κάνει μια παγκόσμια περιοδεία το 2024-2025.

Ο αρχικός στόχος της ιδιοκτήτριας της εταιρείας μόδας Fenty φέρεται να ήταν να πάει σε περιοδεία φέτος, πριν ανακαλύψει ότι αυτή και ο σύντροφός της A$AP Rocky περίμεναν το δεύτερο παιδί τους, τον Riot Rose. Προέκυψαν αναφορές ότι επρόκειτο να γίνει πρωτοσέλιδο στο Glastonbury 2023 προτού μείνει με παιδί που την ανάγκασε να αποχωρήσει. Φημολογείται ότι είναι μία από τις δύο γυναίκες headliners που σημείωσαν κράτηση για την κορυφή του λογαριασμού στο φεστιβάλ το 2024.

Τον Φεβρουάριο, είπε στη βρετανική Vogue ότι ήθελε να κυκλοφορήσει το άλμπουμ της φέτος.

«Ειλικρινά, θα ήταν γελοίο αν δεν είναι φέτος», είπε. «Αλλά θέλω απλώς να διασκεδάσω. Θέλω απλώς να κάνω μουσική». Η Rihanna παραδέχτηκε επίσης ότι το άλμπουμ της “Anti” του 2016 ήταν το “πιο λαμπρό άλμπουμ” της και ότι η κληρονομιά του – μαζί με την τελειομανή της τάση – την έχει εμποδίσει να κυκλοφορήσει την επόμενη δουλειά της.

«Συνειδητοποίησα ότι αν συνεχίσω να περιμένω μέχρι να αισθανθεί σωστό και τέλειο και καλύτερο, ίσως θα συνεχίσει να διαρκεί για πάντα και ίσως δεν θα βγει ποτέ και όχι, δεν είμαι σε αυτό», η 35χρονη είπε για το επερχόμενο άλμπουμ. «Οπότε θέλω να παίξω. Και λέγοντας παιχνίδι, εννοώ ότι έχω τις ιδέες μου στο μυαλό μου, αλλά δεν μπορώ να τις πω ακόμη δυνατά».

Η τελευταία κυκλοφορία της Rihanna ήταν το τραγούδι του 2022 «Lift Me Up», μια σκοτεινή μπαλάντα που ήταν το βασικό σινγκλ στο soundtrack του Black Panther: Wakanda Forever. Ήταν επίσης ένας φόρος τιμής στον αείμνηστο ηθοποιό Chadwick Boseman.

 

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Rihanna ήταν η πρωταγωνίστρια για το Super Bowl LVI Halftime Show, όπου αποκάλυψε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στον κόσμο. Πριν από την παράσταση, είπε στο Associated Press ότι «το Super Bowl είναι ένα πράγμα. Η νέα μουσική είναι άλλο πράγμα», υπονοώντας ότι δεν έβγαζε μουσική την ώρα της παράστασης.

Και συνέχισε: «Το ήξερα, τη δεύτερη που το ανακοίνωσα, είπα: «Θεέ μου, θα σκεφτούν ότι θα έρθει το άλμπουμ μου».

Στη συνέντευξη Τύπου για το Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show, η Rihanna αποκάλυψε ότι ήταν «ανοιχτή στο να εξερευνήσει, να ανακαλύψει, να δημιουργήσει πράγματα που είναι νέα, πράγματα που είναι διαφορετικά, πράγματα που είναι εκτός, περίεργα, μπορεί να μην έχουν ποτέ νόημα για μένα. Θέλω απλώς να διασκεδάζω με τη μουσική».

Σε άλλες ειδήσεις, η Rihanna έγινε επίσης η πρώτη γυναίκα που έχει δέκα τραγούδια που αγγίζουν το ένα δισεκατομμύριο ροές στο Spotify.

RELATED POSTS