H Lana Del Rey συνεργάζεται με την Holly Macve για το νέο single «Suburban House»
H Lana Del Rey συνεργάζεται με την Holly Macve για το νέο single «Suburban House»

Η Holly Macve συνεργάστηκε με τη Lana Del Rey στο πρώτο της single με τίτλο «Suburban House».

H γεννημένη στην Ιρλανδία και μεγαλωμένη στο Γιορκσάιρ μπόρεσε να συνεργαστεί με την Del Rey αφού δημιούργησε μια στενή φιλία μέσω του Instagram πριν από μερικά χρόνια. Το κομμάτι είναι μέρος του νέου έργου της Macve που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2024.

Μιλώντας για το τραγούδι σε ένα δελτίο τύπου, η Macve είπε: «Μερικές φορές νιώθω ότι η διαίσθησή μου έγραψε αυτό το τραγούδι για μένα. Ζούσα προσωρινά σε ένα σπίτι στα προάστια από τη δεκαετία του ’50, στα περίχωρα του Δυτικού Λονδίνου. Ήταν σαν χρονοκάψουλα και δεν είχε αλλάξει από τη δεκαετία του ’70. Υπήρχε ένα όμορφο παλιό πιάνο εκεί και μια μέρα κάθισα και το τραγούδι μου ήρθε απροσδόκητα αμέσως. Το τραγούδι μου έκανε απολύτως νόημα μόλις μια εβδομάδα αργότερα…».

 

Και συνέχισε: «Μερικούς μήνες αργότερα επισκέφτηκα τη Lana στο Λος Άντζελες και μοιραστήκαμε νέα τραγούδια μεταξύ μας. Της το έπαιξα ζωντανά και αυτή ήταν η αρχή για να γίνει ντουέτο. Όταν την άκουσα για πρώτη φορά να τραγουδά τον δεύτερο στίχο ήταν σαν ένα όνειρο, η φωνή της ήταν τόσο τέλεια για το τραγούδι και παραδεισένιος ήχος… Είναι αυτονόητο ότι είμαι μεγάλος θαυμαστής της, είναι μια έμπνευση για μένα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους οπότε όταν μου έστειλε DM, ταράχτηκα αρκετά.»

Σύμφωνα με ένα στιγμιότυπο που κοινοποίησε η Macve στο Instagram, το 2017, η Del Rey ακολούθησε την Ιρλανδή τραγουδίστρια στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Στη συνέχεια, η Macve έστειλε στην Del Rey ένα dm που έγραφε: «Ευχαριστώ πολύ για την παρακολούθηση. Μεγάλος θαυμαστής της μουσικής σου, ελπίζω να διασταυρωθούν κάποια στιγμή», στην οποία η Del Rey απάντησε: «Είμαι τεράστια θαυμαστριά και νομίζω ότι είσαι τόσο ευλογημένη με μια υπέροχη φωνή. Ελπίζω όλα να πάνε καλά για εσάς.. στείλτε το email σας αν θέλετε. Με πολλή αγάπη Λάνα»

Μιλώντας για τη συνεργασία, η Del Rey είπε: «Από τότε που άκουσα τη μουσική της Holly ήξερα ότι είχε μια από τις πιο όμορφες φωνές στον κόσμο. Τα άψογα, συναισθηματικά φωνητικά της με ενέπνευσαν τα τελευταία έξι χρόνια και μου αρέσουν τα τραγούδια της και είμαι ιδιαίτερα περήφανη που συμμετέχω σε αυτό».

Σε άλλα νέα, η Del Rey μπήκε πρόσφατα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να αρνηθεί τους ισχυρισμούς ότι μεγάλωσε σε μια πλούσια οικογένεια.

Στην ανάρτηση, υπενθύμισε ότι η γενέτειρά της, το Lake Placid της Νέας Υόρκης «δεν ήταν μια πλούσια πόλη» και αντιμετώπισε τις λανθασμένες αντιλήψεις σχετικά με το ότι πήγαινε σε ιδιωτικό οικοτροφείο λέγοντας ότι μπορούσε να φοιτήσει μόνο λόγω «οικονομικής βοήθειας» – προσφέρεται καθώς ο θείος της εργαζόταν στο διοικητικό κτίριο. Ισχυρίστηκε επίσης ότι πέρασε δύσκολα στο σχολείο επειδή άλλοι μαθητές ήξεραν ότι δεν ήταν πλούσια και στη συνέχεια της έδωσε το παρατσούκλι «White trash from Lake Placid».

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»