Η Taylor Swift αποκαλύπτει τη ζωντανή έκδοση του «Cruel Summer» και το νέο remix «For Old Time’s Sake»

Η Taylor Swift ανακοίνωσε το βράδυ της Τετάρτης (18 Οκτωβρίου) ότι η ζωντανή εκδοχή του ανανεωμένου Lover single της «Cruel Summer» είναι εδώ, την ίδια εβδομάδα που η ταινία της συναυλίας The Eras Tour βγήκε στους κινηματογράφους.

«Τι πραγματικά συγκλονιστικό πράγμα που μετατρέψατε την ταινία συναυλίας της περιοδείας Eras», έγραψε η Swift στο X. «Έχω παρακολουθήσει βίντεο με εσάς παιδιά στους κινηματογράφους να χορεύετε και να αναδημιουργείτε χορογραφίες, να δημιουργείτε εσωτερικά αστεία, να αρραβωνιάζεσαι και γενικά δημιουργίες ακριβώς το είδος του χαρούμενου χάους που είμαστε γνωστοί για το [angel emoji] Ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που έχετε κάνει είναι που υποστηρίζεται ΤΟΣΟ πολύ το Cruel Summer, και κατέληξα να ξεκινήσω το The Eras Tour».

 

Συνέχισε: «Για χάρη των παλιών καιρών, κυκλοφορώ τον ζωντανό ήχο από την περιοδεία, ώστε να μπορούμε όλοι να τον φωνάξουμε στην άνεση των σπιτιών και των αυτοκινήτων μας ΣΥΝ ένα ολοκαίνουργιο remix από την @LPGiobbi».

Το «Cruel Summer» εμφανίστηκε αρχικά στο άλμπουμ της Swift το 2019, Lover, και ενώ δεν ήταν ποτέ επίσημο single και έγινε γρήγορα αγαπημένο των θαυμαστών και συνεχίζει να κάνει πάταγο στο TikTok ακόμη και τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το «Cruel Summer» έγινε το μοναδικό της μακροβιότερο Νο. 1 στο Pop Airplay chart του Billboard, κατακτώντας την κορυφή της έρευνας (με ημερομηνία 7 Οκτωβρίου) για όγδοη εβδομάδα, ξεπερνώντας τη βασιλεία της για επτά εβδομάδες με το “I Knew You Were Trouble”. .» το 2013. Μέχρι στιγμής έχει φτάσει στο Νο. 3 του Billboard Hot 100.

 

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»