Liam Payne – Zayn: Η σπάνια συνομιλία στα social media μετά τις δηλώσεις που προκάλεσαν σάλο

Ο Liam Payne εξήρε το πρώτο δείγμα από το νέο τραγούδι του Zayn.

Ο Liam Payne και Zayn φαίνεται να έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν.

Αφού ο Zayn έδωσε μία γεύση από το πολυαναμενόμενο νέο τραγούδι του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι από τη νέα δισκογραφική στέγη του, ο Liam Payne επαίνεσε το πρώτο δείγμα από το single.

«Αυτό ακούγεται ήδη μεγάλο», έγραψε ο Liam Payne στο Instagram και ο Zayn του απάντησε: «Το εκτιμώ αδερφέ, ευχαριστώ για την αγάπη».

Η σπάνια αυτή αλληλεπίδραση μεταξύ των δύο μελών των One Direction προκάλεσε ενθουσιασμό στους θαυμαστές του boyband και έγινε trend στο Twitter, αφού πολλοί δεν έχουν ξεχάσει ακόμη τα σκληρά λόγια του Liam Payne για τον Zayn.

Κατά τη διάρκεια μίας αμφιλεγόμενης συνέντευξης με τον Logan Paul πέρυσι, ο Liam Payne είχε δηλώσει ότι υπάρχουν «πολλοί λόγοι» για τους οποίους δεν συμπαθεί τον Zayn.

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους δεν συμπαθώ τον Zayn και υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα είμαι πάντα, πάντα στο πλευρό του», είπε χαρακτηριστικά.

ZAYN

Στη συνέχεια, ο Liam Payne υποστήριξε ότι «δεν έβγαινε από το σπίτι για τρεις μήνες» μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του.

Ο Liam Payne όχι μόνο προκάλεσε σάλο με τα σχόλιά του για τον Zayn, αλλά δήλωσε ότι η απόκτηση ενός παιδιού «κατέστρεψε» τη σχέση του με την πρώην σύντροφό του και συνάδελφό του Cheryl.

Επίσης, υποστήριξε ότι οι One Direction σχηματίστηκαν γύρω του και ότι ο ίδιος ξεπέρασε με το δικό του ντεμπούτο τα σόλο δισκογραφικά βήματα των υπόλοιπων μελών των One Direction.

Ο Liam Payne αναγνώρισε τελικά τα λάθη του και εξομολογήθηκε ότι τον απασχολούσαν εκείνη την περίοδο άλλα προβλήματα, σημειώνοντας ότι είναι χαρούμενος που άλλαξε σελίδα.

«Παιδιά ξέρετε ότι λυπάμαι για όλα αυτά τα πράγματα αγαπώ τα αγόρια μου δεν είμαι σίγουρος τι συνέβαινε με εμένα εκτός από το ότι είχα ένα πρόβλημα με εμένα και ξέσπασα σε όλους τους άλλους», ανέφερε σχετικά με τις δηλώσεις του για τον Zayn.

«Ποτέ δεν είχα μεγαλύτερη μνησικακία και είμαι πραγματικά χαρούμενος που την έχασα. Ελπίζω να με συγχωρέσετε με τον καιρό γιατί έχουμε περάσει πάρα πολλά, αλλά τα αστεία είναι αστεία, συνεχίστε να τα λέτε», σχολίασε.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»