Η Cardi B θυμάται την «παρενόχληση» που δέχθηκε όταν τραγούδησε το «WAP» στα Grammy

Για την εμφάνιση της Cardi B και της Megan Thee Stallion στα Grammy υποβλήθηκαν πάνω από 1.000 καταγγελίες.

Η Cardi B θυμήθηκε τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν όταν τραγούδησε στα Βραβεία Grammy 2021 τη φλογερή επιτυχία της «WAP».

Το 2020, η Cardi B συνεργάστηκε με τη Megan Thee Stallion για να κυκλοφορήσει το «WAP», ένα πικάντικο τραγούδι που κατέκτησε την κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο και συζητήθηκε έντονα.

Στη συνέχεια, η Cardi B και η Megan Thee Stallion έγιναν για ακόμα μία φορά θέμα συζήτησης όταν ανέβηκαν στη σκηνή των Βραβείων Grammy 2021 για να τραγουδήσουν το «WAP» σε μία εξαιρετικά προκλητική εμφάνιση.

Αν και δεν ήταν υποψήφιες για βραβείο εκείνη τη χρονιά, με την Cardi B να «κατηγορεί το διαδίκτυο» για το γεγονός ότι δεν υπέβαλε το τραγούδι στα Βραβεία Grammy, η σεξουαλική εμφάνισή τους ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η Cardi B θυμήθηκε το μέγεθος των αντιδράσεων που ακολούθησαν μετά την εμφάνισή της στα Βραβεία Grammy σε μία ανάρτησή της στο Twitter.

«Θυμάστε όλοι όταν η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών παραλίγο να μου κάνει μήνυση επειδή τραγούδησα το “WAP” στα Grammy;», έγραψε.

«Τι λέτε για τότε που όλοι οι Ρεπουμπλικάνοι με παρενοχλούσαν κυριολεκτικά γι’ αυτό; Στις ειδήσεις κάθε ημέρα… Το θυμάστε όλοι; Διότι εγώ θυμάμαι», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ, περισσότεροι από 1.000 άνθρωποι έκαναν καταγγελία για την εμφάνιση της Cardi B και της Megan Thee Stallion στα Βραβεία Grammy 2021.

Πολλοί θυμωμένοι θεατές θεώρησαν ότι η εμφάνισή τους ήταν «άσεμνη» και «πορνογραφική».

Η Cardi B απάντησε στα παράπονα γράφοντας τότε στο Twitter: «Τα Grammy χρειάζονται γονική συναίνεση, δηλαδή είναι δική σας δουλειά -όπως είναι και δική μου για το παιδί μου- να παρακολουθείτε τι βλέπουν».

«Η εμφάνισή μου πραγματοποιήθηκε γύρω στις 10 το βράδυ μίας Κυριακής. Το παιδί σας θα πρέπει να είναι στο κρεβάτι του έτοιμο για το σχολείο την επόμενη ημέρα. Γιατί είναι ξύπνια και παρακολουθεί το “WAP”;», ανέφερε.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Megan Thee Stallion δήλωσε ότι η διαμάχη για το «WAP» οφειλόταν στον «φόβο» και την «ανασφάλεια» του κόσμου: «Μερικοί άνθρωποι απλά δεν ξέρουν τι να κάνουν όταν μία γυναίκα έχει τον έλεγχο και παίρνει την ιδιοκτησία του σώματός της», σχολίασε.

ΠΗΓΗ

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»