Άναυδη η P!nk: Θαυμάστρια πέταξε στη σκηνή την τέφρα της μητέρας της

«Πρέπει να πω ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά».

Η P!nk έμεινε άναυδη όταν μία θαυμάστρια πέταξε την τέφρα της μητέρας της στη σκηνή.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια έλαβε επίσης πολλά άλλα δώρα από τους φανατικούς θαυμαστές της στις δύο συναυλίες που έδωσε στο πλαίσιο του φεστιβάλ BST Hyde Park στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο, όπως αρκουδάκια, λουλούδια και ζωγραφιές.

Αλλά έμεινε έκπληκτη όταν της έδωσαν ένα σακουλάκι με τέφρα. Η P!nk ζήτησε από τη θαυμάστριά της να διευκρινίσει αν επρόκειτο για την τέφρα της μητέρας της, πριν πει: «Δεν ξέρω πώς να νιώσω γι’ αυτό».

Διαφήμιση

Αφού ανέβηκε ξανά στη σκηνή από τον κεντρικό διάδρομο, η P!nk πρόσθεσε: «Πρέπει να πω ότι αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά».

Η P!nk βοήθησε επίσης έναν θαυμαστή να αρραβωνιαστεί ενώ τραγουδούσε μία διασκευή του «Make You Feel My Love» του Bob Dylan, αφού πρώτα έλεγξε αν κάποιος είχε «λιποθυμήσει ή είχε κάνει πρόταση γάμου».

Η P!nk μοιράστηκε επίσης τις συμβουλές της για τις σχέσεις της κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της και μίλησε για τον γάμο της με τον σύζυγό της Carey Hart, για τον οποίο έγραψε το τραγούδι «Please Forgive Me» όταν βρίσκονταν στα πρόθυρα του διαζυγίου.

Η 42χρονη τραγουδίστρια, η οποία παντρεύτηκε με τον 47χρονο πρώην αθλητή του motocross το 2006, σημείωσε ότι το κλειδί για έναν γάμο με διάρκεια είναι να μάθεις την τέχνη της «αυθεντικής συγγνώμης» και αστειεύτηκε επίσης αν άξιζε περισσότερο το μετάλλιο εκείνη ή ο σύζυγός της.

Η P!nk στην περιοδεία της «Summer Carnival Tour».

Η P!nk υποδέχθηκε επίσης στη σκηνή του BST Hyde Park τη 12χρονη κόρη τους Willow Sage για να τραγουδήσουν μαζί το «Cover Me In Sunshine».

Η τραγουδίστρια της pop εντυπωσίασε το κοινό στο BST Hyde Park με ακροβατικά που κόβουν την ανάσα και πολλές αλλαγές ρούχων, αφού ανέβηκε στη σκηνή με εκθαμβωτικά κορμάκια και αστραφτερές μπότες με πλατφόρμες, χαρίζοντας ένα ζευγάρισε έναν θεαστή.

Στα σημαντικότερα στιγμιότυπα της βραδιάς περιλαμβανόταν το κλείσιμο του «So What» με την P!nk να διασχίζει το πλήθος και να προσγειώνεται σε μία πλατφόρμα πριν ανέβει στον ουρανό, προσπερνώντας την Gwen Stefani.

Η επί χρόνια φίλης της Gwen Stefani είχε ανοίξει νωρίτερα τη συναυλία της με μία επική εμφάνιση με γιγαντιαία φουσκωτά μπαλόνια κατά τη διάρκεια του κλασικού «Hollaback Girl» και κινούμενα cupcakes.

Η Gwen Stefani ρώτησε μάλιστα το κοινό κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της αν θα έπρεπε να πιει ένα τζιν ή μία τεκίλα για να παρακολουθήσει το σόου της P!nk.

Το BST Hyde Park πρόκειται να συνεχιστεί με συναυλίες από τους Take That, BLACKPINK, Guns N’ Roses, Bruce Springsteen, Lana Del Rey και Billy Joel.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»