Η Kylie Minogue νιώθει την αλληλεγγύη των queer θαυμαστών της: «Με προστατεύουν»

Η Kylie Minogue μιλά για τη στοργική σχέση της με τους ΛΟΑΤΚΙ+ θαυμαστές της και την πρώτη επαφή της με την queer κοινότητα.

Η Kylie Minogue είναι υπερήφανη για τους ΛΟΑΤΚΙ+ θαυμαστές της.

Η Αυστραλή τραγουδίστρια, η οποία έχει συμπληρώσει πάνω από 40 χρόνια παρουσίας στη μουσική βιομηχανία, έχει αποκτήσει όλα αυτά χρόνια ένα μεγάλο κοινό από queer θαυμαστές.

Όταν ρωτήθηκε από το ET Canada γιατί πιστεύει ότι συμβαίνει αυτό, η Kylie Minogue υποστήριξε ότι εν μέρει οφείλεται στην αίσθηση συντροφικότητας που χαρακτηρίζει τη μουσική της.

«Θα έλεγα ότι εκείνη την εποχή στη δεκαετία του ’90 υπήρχαν πολλές στιγμές όπου ήμουν απλά εντελώς (κουνάει το κεφάλι)…. δεν ήταν ευχάριστο», θυμήθηκε.

«Και νιώθω ότι το γκέι κοινό μου ένιωθε κατά κάποιο τρόπο αλληλεγγύη μαζί μου», τόνισε.

«Με προστάτευαν. Προσπαθούσα να μοιράζω μόνο καλοσύνη και όταν σε αντιμετωπίζουν λίγο άδικα, νομίζω ότι είναι έτοιμοι να δαγκώσουν», συνέχισε.

Η ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα είναι πάντα υποστηρικτική απέναντι στην Kylie Minogue και η τραγουδίστρια προσπαθεί επίσης να ανταποδίδει κάθε φοράα με τον καλύτερο τρόπο τη χάρη.

Kylie Minogue

 

Τον Φεβρουάριο, η Kylie Minogue εμφανίστηκε στην εκδήλωση World Pride του Σίδνεϊ μαζί με την αδελφή της Dannii Minogue και δηλώνει ότι ήταν μία στιγμή που δεν θα ξεχάσει ποτέ.

«Ήταν μία αρκετά ηλεκτρισμένη στιγμή. Δεν πρόκειται να πω ψέματα. Ήμουν πολύ αγχωμένη πριν από το σόου», παραδέχτηκε.

«Η αδελφή μου ήταν εκεί και θέλαμε πραγματικά να είναι καταπληκτικό. Και δεν το είχαμε κάνει αυτό στο παρελθόν. Και, ξέρετε, απλά τα τεχνικά πράγματα – θα λειτουργήσει το ασανσέρ και θα γίνει αυτό; Επρόκειτο να κάνουμε τα συνηθισμένα πράγματα της συναυλίας», συνέχισε.

«Αλλά από εκεί και πέρα, ήταν μία πραγματικά ξεχωριστή βραδιά για τόσους πολλούς ανθρώπους και μπορέσαμε να εμφανιστούμε μαζί. Ήταν καταπληκτικό», ανέφερε.

Ανατρέχοντας στην ιστορία της με την queer κοινότητα, η Kylie Minogue αποκάλυψε ότι γνώρισε για πρώτη φορά τον χώρο μέσω ενός drag show με θέμα την ίδια.

«Με είχαν κατά κάποιον τρόπο ήδη αγκαλιάσει όταν άκουσα ότι υπήρχε ένα drag show για την Kylie στο Σίδνεϊ το 1990. Και αυτό ήταν περίπου το πρώτο πράγμα που άκουσα γι’ αυτό, για κάτι τέτοιο», σχολίασε.

«Από τότε έχω πάει σε μερικά drag shows και πιστέψτε με, είμαι αυτή που μοιάζει λιγότερο με την Kylie στο δωμάτιο», είπε η Kylie Minogue.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»