Ο Tiësto συνεχίζει τη δυναμική πορεία του με το νέο single «Drifting»

Ο Tiësto δεν σταματά να μας χαρίζει bangers.

Ο Tiësto ξεκινά μία νέα περιπέτεια με την κυκλοφορία του single «Drifting».

Το «Drifting» είναι ένας ακόμη ύμνος από τον Tiësto, ο οποίος συνδυάζει τόσο την pop όσο και την ηλεκτρονική μουσική σε ένα μεθυστικό μείγμα από παλλόμενα synths, σαγηνευτικά φωνητικά και επιδέξια breakbeats.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, ο Tiësto έχει μεταφέρει την ηλεκτρονική μουσική στις μάζες με καινοτόμες παραγωγές.

Ο Tiësto διατηρεί το στοιχείο της έκπληξης, το οποίο αντικατοπτρίζεται στα εκατομμύρια των ακολούθων του, συμπεριλαμβανομένων 42 εκατομμυρίων μηνιαίων ακροατών που διαθέτει στο Spotify, όπου καταλαμβάνει την 56η θέση παγκοσμίως.

Το πρόσφατο άλμπουμ του Tiësto με τίτλο «Drive» συνέβαλε αναμφίβολα σε αυτό το αποτέλεσμα με τον κομψό και χαρακτηριστικό ήχο του καταξιωμένου DJ και μουσικού παραγωγού που έχει αγαπήσει το κοινό.

Το lead single «The Business» έχει ξεπεράσει τα 1,7 δισεκατομμύρια streams παγκοσμίως, ενώ το άλμπουμ περιέχει πολλές ακόμη επιτυχίες.

Το άλμπουμ, το οποίο πήρε τον τίτλο του από την αέναη ορμή της καριέρας του Tiësto, περιλαμβάνει singles με πολλά εκατομμύρια streams παγκοσμίως, όπως το «Don’t Be Shy» με την Karol G, το «The Motto» με την Ava Max, το «Hot In It» με την Charli XCX, το «10:35» με τον Tate McRae και το «All Nighter».

Tiësto

Συνεχίζοντας την επιτυχία του άλμπουμ «Drive», που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές και του single «Lay Low» που κατέκτησε τα charts, ο Tiësto καινοτομεί για ακόμα μία φορά και επαναπροσδιορίζει τον ήχο του με το μαγευτικό τραγούδι «Drifting».

Το «Drifting» είναι ένα δυναμικό dance anthem με μεταδοτική ενέργεια και breakbeat επιρροές, που αναδεικνύει την ικανότητα του Tiësto να εξελίσσει τη μουσική του και να παραμένει πάντα επίκαιρος.

Οι σαγηνευτικές μελωδίες και οι καινοτόμες τεχνικές παραγωγής του Tiësto παρασύρουν τους ακροατές σε ένα συναρπαστικό και συναισθηματικά φορτισμένο ταξίδι.

Μετά την πρώτη παρουσίασή του στο Ultra Music Festival, το «Drifting» έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στα live sets του Tiësto και στις εμφανίσεις του σε φεστιβάλ όπως τα EDC και Creamfields, αποτελώντας ένα από τα πιο περιζήτητα τραγούδια.

Το «Drifting» είναι έτοιμο να διαγράψει μία εντυπωσιακή πορεία κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Παράλληλα με τις εμφανίσεις του σε μεγάλα φεστιβάλ στο πλαίσιο της εκτεταμένης περιοδείας του, ο Tiësto θα πραγματοποιήσει μία καλοκαιρινή σειρά εμφανίσεων στο Ushuaia Ibiza και θα συνεχίσει τις εμφανίσεις του στο Resorts World του Λας Βέγκας.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Childish Gambino: Νέο άλμπουμ

Ο Donald Glover γνωστός και ως Childish Gambino μοιράστηκε ένα νέο άλμπουμ την Δευτέρα 13/5 το οποίο περιέγραψε ως «την τελειωμένη έκδοση του προηγούμενου του άλμπoυμ ‘3.15.20’,

Περισσότερα»