A$AP Rocky: Ελεύθερος με εγγύηση 550.000 δολαρίων μετά τη σύλληψή του – Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος

Στις 17 Αυγούστου θα ξεκινήσει η δίκη του A$AP Rocky.

Ο A$AP Rocky αφέθηκε ελεύθερος την Τετάρτη μετά τη σύλληψή του σχετικά με ένα περιστατικό με πυροβολισμούς που έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2021. Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για επίθεση με φονικό όπλο σε βαθμό κακουργήματος.

Ο 33χρονος ράπερ, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Rakim Mayers, μόλις είχε επιστρέψει από τις διακοπές του στα Μπαρμπάντος με την έγκυο σύντροφό του Rihanna όταν συνελήφθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες στις 8:20 το πρωί της Τετάρτης σε τοπική ώρα.

Στη συνέχεια ανακρίθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών και Ληστειών της Αστυνομίας του Λος Άντζελες και κατόπιν οδηγήθηκε στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης. Ο A$AP Rocky αφέθηκε ελεύθερος στις 3:27 μ.μ. αφού κατέβαλε εγγύηση 550.000 δολαρίων.

Η δικάσιμος της υπόθεσης έχει οριστεί για τις 17 Αυγούστου στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, με το γραφείο του Εισαγγελέα του Λος Άντζελες να δηλώνει στο ET ότι «έχει υποβληθεί δικογραφία και εξετάζεται».

Η αστυνομία αναφέρει ότι στις 6 Νοεμβρίου 2021 στις 10:15 μ.μ. τοπική ώρα «σημειώθηκε καυγάς μεταξύ δύο γνωστών» στην περιοχή του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τις αρχές, «ο καυγάς οξύνθηκε και είχε ως αποτέλεσμα ο ύποπτος να πυροβολήσει με πιστόλι το θύμα». Το θύμα τραυματίστηκε ελαφρά από το περιστατικό και αργότερα ζήτησε ιατρική περίθαλψη. Μετά τους πυροβολισμούς, ο ύποπτος και δύο ακόμη άνδρες διέφυγαν πεζοί από την περιοχή.

Λίγο μετά τη σύλληψη του A$AP Rocky, η αστυνομία του Λος Άντζελες πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του ράπερ στην περιοχή του Λος Άντζελες έπειτα από την έκδοση σχετικού εντάλματος.

Πηγή περιγράφει στο ET ότι περίπου «6-7 περιπολικά» είχαν κλείσει την κυκλοφορία στο δρόμο της κατοικίας του A$AP Rocky.

«Υπήρχαν περίπου 6-7 περιπολικά σε όλο τον δρόμο, εκ των οποίων δύο σταθμευμένα σε κάθε άκρο, εμποδίζοντας την κυκλοφορία. Κανείς άλλος εκτός από την αστυνομία και μερικούς παπαράτσι δεν βρισκόταν στο δρόμο κατά τη διάρκεια της έρευνας», ανέφερε.

«Μια μαύρη Cadillac Escalade ήταν σταθμευμένη μπροστά από το σπίτι, μπλοκάροντας την περιφραγμένη είσοδο. Κάποια στιγμή, ένα μπλε κάμπριο έφτασε στην κατοικία και οδηγήθηκε γρήγορα στην είσοδο, ενώ ένα άλλο όχημα που ακολούθησε μπλόκαρε την πύλη», συνέχισε.

«Κατά τη διάρκεια της έρευνας, ένας άνδρας που φαινόταν να είναι φίλος του A$AP, αντικαταστάθηκε από έναν σωματοφύλακα στη φύλαξη της μπροστινής πόρτας. Μόλις έφυγε η αστυνομία, επικράτησε ησυχία έξω από την κατοικία, αν εξαιρέσει κανείς μερικούς παπαράτσι που είχαν απομείνει».

Όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε η Rihanna στη σύλληψη του A$AP Rocky, μια πηγή υποστηρίζει ότι η 34χρονη τραγουδίστρια επικεντρώνεται στην εγκυμοσύνη της.

«Αυτή η δραματική κατάσταση είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται η Rihanna αυτή τη στιγμή. Θέλει να είναι ήρεμη, χαλαρή και συγκεντρωμένη 100% στον ερχομό του μωρού της – όχι να αγχώνεται!», σχολίασε η πηγή και πρόσθεσε: «Αυτή η σύλληψη δεν ήταν κάτι που περίμεναν».

ΠΗΓΗ : Hit Channel

RELATED POSTS