Ο Mahmood δίνει φωνή στις δυσκολίες των νέων με το «RA TA TA»

Ο Mahmood αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει κάτι ουσιαστικό να πει.

Ο Mahmood επιστρέφει με νέο single. Μετά τη διεθνή επιτυχία του «Tuta Gold», ο δημοφιλής Ιταλός καλλιτέχνης κυκλοφορεί το «RA TA TA».

Ακολουθώντας την ίδια επιτυχημένη συνταγή με το «Tuta Gold», την παραγωγή του τραγουδιού, το οποίο έχει γράψει ο ίδιος ο Mahmood, έχουν αναλάβει ο Katoo και ο Madfingerz.

Το «RA TA TA» είναι μία ιστορία όπου οι εικόνες σμιλεύονται από το μοναδικό στυλ του Mahmood.

Νέοι που ζουν μία καθημερινότητα γεμάτη δυσφορία, ανάμεσα σε προσβολές και κακές παρέες, όπου τα τυπικά στοιχεία της παιδικής ηλικίας (τα παιχνίδια και τα χυμοί) αναμειγνύονται σε ένα οξύμωρο εγκατάλειψης και δυσκολίας.

Εκεί όπου το στόμα – πολυβόλο που εκτοξεύει τις λέξεις σαν ριπές γίνεται το μοναδικό όπλο για να αμυνθεί κανείς από την αδικία.

Με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο, ο Mahmood καταφέρνει να αγγίξει βαθύτερα θέματα και να περάσει ένα ισχυρό μήνυμα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι νέοι.

Ο Mahmood δίνει φωνή σε αυτά τα συναισθήματα και, μέσα από τη μουσική του, ενώνει όλους όσους νιώθουν το ίδιο. Για άλλη μία φορά, αποδεικνύει ότι είναι ένας καλλιτέχνης που έχει κάτι ουσιαστικό να πει.

Παράλληλα με το τραγούδι, ο Mahmood κυκλοφόρησε και το επίσημο music video του «RA TA TA», το οποίο σκηνοθέτησε ο ίδιος μαζί με τον Attilio Cusani.

Το βίντεο γυρίστηκε στην Τυνησία και θυμίζει τη viral επιτυχία του «Tuta gold»: ακόμα και στις νότες του «RA TA TA», ο Mahmood εντυπωσιάζει με τις χορευτικές κινήσεις του που οι θαυμαστές του σίγουρα έχουν αρχίσει να μαθαίνουν ήδη.

Το «RA TA TA» δεν θα λείπει από τις επερχόμενες live εμφανίσεις του Mahmood.

Μετά την επιτυχία της ευρωπαϊκής περιοδείας του και τη συμμετοχή του στο «Radio Italia Live – Il Concerto» στο Μιλάνο, ο Mahmood θα εμφανιστεί τον Ιούλιο και τον Αύγουστο σε μεγάλα φεστιβάλ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείς του.

Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο live εμφανίσεις, το φθινόπωρο θα μεταφέρει την περιοδεία του σε κλειστά γήπεδα.

Νωρίτερα όμως, ο Mahmood θα επισκεφθεί για πρώτη φορά την Ελλάδα για να εμφανιστεί στα Mad Video Music Awards 2024 την Τετάρτη 19 Ιουνίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do.

 

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Η επιστροφή του Sting

Η επιστροφή του Sting είναι πλέον γεγονός αφού ο ίδιος ανακοίνωσε μια σειρά από υπαίθριες συναυλίες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο για το

Περισσότερα»