Νέα μουσική απο Katy Perry

Νέα μουσική απο Katy Perry αναμένεται πολύ σύντομα, καθώς μοιράστηκε την είδηση με το κοινό της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Η τραγουδίστρια ενθουσιάζει τους θαυμαστές της αποκαύπτωντας τον τίτλο του επερχόμενου single της “Woman’s World”, από το επερχόμενο στούντιο άλμπουμ της.

Στις 17 Ιουνίου, η πρώην κριτής του “American Idol”, η οποία δεν έχει κυκλοφορήσει άλμπουμ από το “Smile” του 2020, ανακοίνωσε ότι το “Woman’s World” θα είναι διαθέσιμο στις 11 Ιουλίου, με το επίσημο βίντεο να φτάνει την επόμενη μέρα.

Η Perry, 39 ετών, μοιράστηκε τα νέα μαζί με μια φωτογραφία της να ποζάρει με λευκό μπικίνι και παντελόνι με μεταλλική όψη. Η τραγουδίστρια του «Roar» στέκεται με τα χέρια πάνω από το κεφάλι της, κρατώντας μια χαίτη από σκούρα μαλλιά, στην εικόνα.

Η Perry επίσης μοιράστηκε 15 δευτερόλεπτα του “Woman’s World” την ίδια μέρα στο TikTok και στο Instagram σε ένα selfie βίντεο που την έδειχνε να συγχρονίζει τα χείλη με τους στίχους του τραγουδιού ενώ ήταν ντυμένη στο ίδιο σύνολο.

Η Perry δεν έχει ακόμη αποκαλύψει τον τίτλο για το νέο της άλμπουμ.

Το teaser βίντεο της τραγουδίστριας του “ET” έρχεται λίγο λιγότερο από ένα μήνα αφότου αποχαιρέτησε τους θεατές του “American Idol” στο φινάλε της σεζόν της σειράς στις 19 Μαΐου. Είχε ανακοινώσει τα σχέδιά της να αποχωρήσει από το σόου κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στις 12 Φεβρουαρίου στο “Jimmy Kimmel Live!”

«Μου αρέσει τόσο πολύ η παράσταση, αλλά θέλω να πάω να δω τον κόσμο και ίσως να φέρω νέα μουσική», είπε.

 

Νέα μουσική απο Katy Perry

 

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Η επιστροφή του Sting

Η επιστροφή του Sting είναι πλέον γεγονός αφού ο ίδιος ανακοίνωσε μια σειρά από υπαίθριες συναυλίες και εμφανίσεις σε φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο για το

Περισσότερα»