Η Lady Gaga επέστρεψε στο στούντιο

Η Lady Gaga μπήκε στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας (8 Ιανουαρίου) για να μοιραστεί ένα φωτογραφικό σετ της σε ένα μουσικό στούντιο με χαμηλό φωτισμό, ποζάροντας στο μικρόφωνο με ένα μεγάλο ριγέ πουλόβερ, χοντρές μαύρες μπότες με τακούνι και γυαλιά ηλίου. Έγραψε λεζάντα στη δημοσίευση με μια μαύρη καρδιά και μουσικές νότες emojis, επιβεβαιώνοντας ότι εργάζεται πάνω σε νέα μουσική.

Οι θαυμαστές αναζητούν νέα μουσική από το τελευταίο άλμπουμ της Gaga, το Chromatica του 2020, αλλά η 13 βραβευμένη με Grammy ξοδεύει τα τελευταία τρία χρόνια σε πολλά άλλα έργα για τα οποία ήταν παθιασμένη. Η πρόσφατα ανανεωμένη επωνυμία μακιγιάζ Haus Labs της Gaga έχει γίνει viral σε όλο το TikTok, βγαίνοντας συνεχώς με νέα εφευρετικά προϊόντα, από foundation και φωτεινά ρουζ μέχρι πολύχρωμα κραγιόνια για τα χείλη, gloss και οτιδήποτε ενδιάμεσα.

Τον Ιούνιο, η σούπερ σταρ διέσχισε ότι εργάζεται σκληρά για πολλά καλλιτεχνικά έργα, συμπεριλαμβανομένης μιας επεξεργασίας για μια ταινία που βασίζεται στην περιοδεία συναυλιών της 2022.

 

“Προετοιμάσαμε για μήνες την ανάπτυξη του χαρακτήρα μου για τον Τζόκερ, γυρίσαμε το [Joker: Folie à deux] για πολλούς μήνες (πολύ ενδοσκοπικός χρόνος)”, έγραψε η Gaga σε ένα μακρύ μήνυμα. «Διευθύνω την start-up μου Haus Labs, κάνω φιλανθρωπικό έργο και επιπλέον έχω δουλέψει στο μοντάζ της ταινίας The Chromatica Ball».

Πρόσθεσε, “Μπορώ να πω για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια ότι η αγάπη μου να κάνω τέχνη, μουσική, μόδα και υποστηρικτική κοινότητα δεν ήταν ποτέ πιο ικανοποιητική”. Η Gaga δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη μουσική που εργάζεται.

Δείτε παρακάτω τη νέα της ανάρτηση στο Instagram.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Η Anastacia παρουσιάζει το ασπρόμαυρο music video του «Left Outside Alone (Symphonic Version)» από το νέο album «Symphonic Revolution».

Η Anastacia ανοίγει ένα νέο δημιουργικό κεφάλαιο στην καριέρα της, παρουσιάζοντας το επίσημο music video του «Left Outside Alone (Symphonic Version)», το οποίο συνοδεύει την επερχόμενη κυκλοφορία του

Περισσότερα»
MUSIC NEWS
Η Gianna Nannini επαναφέρει το ιστορικό “America” με τον Marracash, δίνοντας στο εμβληματικό τραγούδι μια σύγχρονη και δυναμική διάσταση.

Η Gianna Nannini παρουσιάζει μια νέα εκδοχή του εμβληματικού τραγουδιού της “America”, αυτή τη φορά με τίτλο “America inc.” και τη συμμετοχή του κορυφαίου Ιταλού rapper Marracash. Το single κυκλοφόρησε από

Περισσότερα»
MUSIC NEWS
Ο will.i.am επιστρέφει με το νέο single «Sick Ass Foos», τιμώντας τις ρίζες του στο East Los Angeles.

Ο επτά φορές βραβευμένος με Grammy και πολυπλατινένιος will.i.am παρουσιάζει το νέο single «Sick Ass Foos», με τη συμμετοχή του Lil Mr. E από τους Foos Gone Wild και της ανερχόμενης Toxica. Η νέα κυκλοφορία, που

Περισσότερα»