Ο Post Malone αντιμετωπίζει την πραγματικότητα στο νέο single «Mourning»

Το «Mourning» περιγράφει με πόνο τις προσπάθειες να αποδεχτείς ότι αναγκάζεσαι να αντιμετωπίσεις τα συναισθήματα που απέφευγες για χρόνια.

Ο Post Malone κυκλοφορεί το «Mourning», το δεύτερο single από το επερχόμενο νέο άλμπουμ του «Austin».

Στη συναισθηματική mid-tempo μπαλάντα «Mourning», ο Post Malone αρνείται να αφήσει το πάρτι να τελειώσει.

Το «Mourning» θα περιλαμβάνεται μαζί με το πρόσφατο single «Chemical» στο νέο άλμπουμ του Post Malone με τίτλο «Austin», το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις Mercury / Republic Records / Universal Music στις 28 Ιουλίου.

Διαφήμιση

Το «Austin» είναι το επόμενο άλμπουμ του Post Malone μετά το περσινό «Twelve Carat Toothache», το οποίο κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2022.

Αναμένεται να ακολουθήσει ένα music video για το «Mourning», αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του. Ο Post Malone αποκάλυψε σε μία ανάρτησή του στο Instagram ότι γύρισε το music video του τραγουδιού ενώ βρισκόταν στη Σκωτία, για την οποία δήλωσε ότι είναι «απολύτως εκπληκτική».

Καθώς ο Post Malone ετοιμάζεται για την κυκλοφορία του «Austin», τα δύο τραγούδια που έχει παρουσιάσει μέχρι στιγμής, δείχνουν ότι θα είναι το πιο προσωπικό άλμπουμ του μέχρι σήμερα.

Post Malone

 

Στο πρώτο single, «Chemical», αναφέρεται στην ψυχική υγεία και στις εξαρτήσεις του, δηλώνοντας την επιθυμία του να αλλάξει, όσο δύσκολο και αν φαίνεται.

Να σημειωθεί ότι «Chemical», το οποίο περιλαμβάνει τη συμμετοχή – έκπληξη του Mick Jagger, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Top 10 των ραδιοφωνικών charts Top 40 και Hot AC στις ΗΠΑ.

Τώρα, στο «Mourning», περιγράφει με πόνο τη διαδικασία της αποτοξίνωσης και τις προσπάθειές του να αποδεχτεί ότι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τα συναισθήματα που απέφευγε για χρόνια.

Στους στίχους του «Mourning», ο Posty Malone παλεύει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα, καταφέρεται εναντίον των «φίλων με ή χωρίς εισαγωγικά», χορεύει μεθυσμένος με τη μουσική των Commodores και «θρηνεί» για τον θάνατο της μέθης του, καθώς ο πρωινός ήλιος βάζει τέλος στη γλυκιά απόδραση της νύχτας.

Είναι ένα catchy και μελαγχολικό τραγούδι και διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του Post Malone.

Ο Post Malone είναι ένα πραγματικό φαινόμενο. Καταρρίπτει τακτικά ρεκόρ στις υπηρεσίες streaming, θολώνει τα όρια μεταξύ των μουσικών ειδών και, με κάθε καλλιτεχνικό βήμα του, δίνει τροφή για πολλές συζητήσεις στο διαδίκτυο.

Πρόσφατα, ο Post Malone έγινε ο καλλιτέχνης με τα περισσότερα διαμαντένια singles στην ιστορία, καθώς οκτώ τραγούδια του έχουν σημειώσει πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων στις ΗΠΑ.

RELATED POSTS