Η επιτυχημένη Γαλλίδα pop star JAIN, κυκλοφόρησε το νέο single «The Fool»

Το νέο single «The Fool» είναι και το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί μετά το Νο.1 άλμπουμ της στην Γαλλία με όνομα «Souldier» και το άλμπουμ «Zanaka», το οποίο με την κυκλοφορία του έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο αντίτυπα σε πωλήσεις παγκοσμίως μέχρι σήμερα. Το «The Fool» είναι επίσης και το πρώτο single από το επερχόμενο νέο της άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτή την άνοιξη. Το θέμα στο μουσικό βίντεο κλιπ για το νέο της single δείχνει την JAIN να βρίσκεται στο διάστημα.

Η Γαλλίδα pop star είναι έτοιμη να μπει σε ένα νέο κεφάλαιο στην ζωή της τόσο σε προσωπικό αλλα και σε καλλιτεχνικό επίπεδο, με τη νέα αυτή δισκογραφική δουλειά να είναι εμπνευσμένη από την αυτοδυναμία, τις νέες ευκαιρίες και τη δυνατότητα ενός νέου ξεκινήματος για να ξεπεράσουμε τους φόβους μας.

Η παραγωγή του νέου της σινγκλ έγινε από την ίδια και τον μακροχρόνιο συνεργάτη της Maxim Nucci/Yodelice. Επίσης, η JAIN αποφάσισε να συνεργαστεί με νέους δημιουργούς για να αναβαθμίσει την ποιότητα του επερχόμενου άλμπουμ της.

Το νέο της άλμπουμ θα έχει pop και folk μουσική η οποία καταγράφει όλα τα επίπεδα στο να πάρει την απόφαση να κάνει μια νέα αρχή: φόβος, ενθουσιασμός, αγνότητα, αμφιβολία, εγκατάλειψη και φώτιση. Το νέο άλμπουμ θα έχει καλλιτεχνικές επιρροές από την Kate Bush και τη Stevie Nicks, καθώς ο ήχος θα είναι ένα μείγμα από την αραβική, την αφρικανική, την electro, τη reggae, τη soul και τη hip-hop μουσική.

Παράλληλα, η JAIN πρόσφατα δήλωσε ότι βασίζεται κυρίως στο Ταρώ της Μασσαλίας, μια τέχνη που της χάρισε η μητέρα της ως κληρονομιά και η οποία της δίνει τη δύναμη να κατευθυνθεί προς το άγνωστο μέσα από έναν κόσμο διαφορετικής αντίληψης για τα ρίσκα και τις δυνατότητες της ζωής.

«O ‘The Fool’ είναι η πιο σημαντική κάρτα στην τράπουλα. Δεν μπορείς να είσαι ανοιχτός σε νέες περιπέτειες αν δεν αποφασίσεις να είσαι ανοιχτόμυαλος. Κάντε το πρώτο βήμα, οδηγήστε ένα αυτοκίνητο, ερωτευτείτε. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να χάσετε την ισορροπία σας. Ανά πάσα στιγμή. Αλλά τελικά, μια περιπέτεια χωρίς αναστολές είναι μονόδρομος», δήλωσε η JAIN.

Η JAIN γεννήθηκε στη Γαλλία και έχει μεγαλώσει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το Κονγκό, ενώ το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ με τίτλο «Zanaka». Το άλμπουμ πραγματοποίησε πωλήσεις άνω του 1 εκατομμυρίου αντιτύπων παγκοσμίως και τα singles «Come» και «Makeba» ανέβηκαν γρήγορα θέσεις στα charts. Επίσης, το «Makeba» της χάρισε την πρώτη της υποψηφιότητα για βραβείο Grammy στην κατηγορία του Καλύτερου Μουσικού Βίντεο το 2018.

Το αμέσως επόμενο άλμπουμ της «Souldier», που κυκλοφόρησε την ίδια χρονιά, κατέκτησε την κορυφή της Γαλλίας, έγινε διπλά πλατινένιο και το single «Alright» έγινε διαμαντένιο.

Το Rolling Stone συμπεριέλαβε την JAIN στους «Καλλιτέχνες που πρέπει να γνωρίζετε» για το 2018, γράφοντας: «Η Γαλλίδα τραγουδίστρια αναμειγνύει pop, afrobeat και άλλες επιρροές σε έναν επιτυχημένο συνδυασμό». Πρόσφατα, έχει ανακοινώσει ότι αναμένεται να ξεκινήσει τη νέα ευρωπαϊκή της περιοδεία το φθινόπωρο ενώ παράλληλα, θα εμφανιστεί σε διάφορα φεστιβάλ το ερχόμενο καλοκαίρι.

RELATED POSTS