Η Taylor Swift κυκλοφορεί το ονειρικό music video του «Lavender Haze»

Το «Lavender Haze» είναι το δεύτερο single από το άλμπουμ «Midnigths» της Taylor Swift.

Το χρώμα της λεβάντας και η ομίχλη κυριαρχούν στο ονειρικό music video της Taylor Swift για το τραγούδι «Lavender Haze» από το άλμπουμ της «Midnigths».

Το τραγούδι «Lavender Haze» της Taylor Swift αναφέρεται στα συναισθήματα ενός νεαρού κοριτσιού που ερωτεύεται για πρώτη φορά. Η ίδια τραγουδάει ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής της και ότι δεν μπορεί να φανταστεί να ζει χωρίς εκείνον τον άνθρωπο.

Το music video για το «Lavender Haze», το οποίο έχει γράψει και σκηνοθετήσει η Taylor Swift, ξεκινά με την τραγουδίστρια ξαπλωμένη στο κρεβάτι με τον σύντροφό της (ρόλος που υποδύεται το τρανς μοντέλο Laith Asley), ενώ στο βάθος ακούγεται ένας δίσκος.

Καθώς σηκώνεται, ένα σύννεφο κρέμεται πάνω από το κεφάλι της και αφού ανάβει ένα σπίρτο, μια απόκοσμη «ομίχλη» γεμίζει το δωμάτιο. Στη συνέχεια, η Taylor Swift βρίσκεται στο σαλόνι της και βλέπει τον αγαπημένο της ως μετεωρολόγο στην τηλεόραση, ενώ τραγουδάει.

Σύντομα το δωμάτιο γεμίζει κυριολεκτικά με λεβάντα, καθώς κινείται προς την τηλεόραση και την ανοίγει για να αποκαλύψει ένα εξωτικό ενυδρείο. Η Taylor Swift εμφανίζεται σε μια μοβ πισίνα και το σουρεαλιστικό βίντεο ολοκληρώνεται με την τραγουδίστρια σε ένα λιλά σύννεφο που αιωρείται.

Η Taylor Swift έδωσε για πρώτη φορά μια πρόγευση του βίντεο για το «Lavender Haze» σε ένα teaser trailer που διέθετε αποσπάσματα από όλα τα μουσικά βίντεο που είχε γυρίσει για το «Midnights».

«Το βίντεο του “Lavender Haze” κυκλοφορεί τώρα. Υπάρχει πολλή λεβάντα. Υπάρχει πολύ ομίχλη. Υπάρχει ο απίστευτος συμπρωταγωνιστής μου Laith Ashley που λάτρεψα απόλυτα τη συνεργασία μας», έγραψε η Taylor Swift στα κοινωνικά δίκτυα.

«Αυτό ήταν το πρώτο βίντεο που έγραψα από τα τρία που κυκλοφόρησαν, και με βοήθησε πραγματικά να συλλάβω τον κόσμο και τη διάθεση του “Midnights”, σαν ένα αποπνικτικό άυπνο πυρετώδες όνειρο των ’70s», εξήγησε. «Ελπίζω να σας αρέσει».

Το «Lavender Case» είναι το τρίτο κατά σειρά τραγούδι από το άλμπουμ «Midnights» της Taylor Swift που αποκτά το δικό του μουσικό βίντεο.

Την ημέρα της κυκλοφορίας του άλμπουμ, τον Οκτώβριο, η Taylor Swift έδωσε στη δημοσιότητα το music video για το «Anti-Hero», το lead single του «Midnights».

Το «Anti-Hero» έχει κυριαρχήσει για οχτώ συνολικά εβδομάδες στο No. 1 του αμερικανικού Billboard Hot 100 καταρρίπτοντας το προσωπικό ρεκόρ της Taylor Swift για το τραγούδι της με τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής στην κορυφή του συγκεκριμένου chart.

Αμέσως μετά η Taylor Swift κυκλοφόρησε το music video για το τραγούδι «Bejeweled», το οποίο ήταν εμπνευσμένο από το κλασικό παραμύθι της Σταχτοπούτας. Στο βίντεο συμμετείχαν οι αδελφές Haim, ο Jack Antonoff, η Lauran Dern και η Dita Von Teese.

ΠΗΓΗ : Hit Channel

RELATED POSTS