Η Madonna υποδύεται τον Ιησού σε έναν Μυστικό Δείπνο μόνο για γυναίκες

Η Madonna δοκιμάζει για ακόμα μία φορά τα όρια.

Η Madonna έχει συνηθίσει να γράφει ιστορία, αλλά για πρώτη φορά, η τραγουδίστρια κοσμεί το εξώφυλλο τριών διαφορετικών εκδόσεων του περιοδικού Vanity Fair στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία αυτό το μήνα, στο ξεκίνημα του νέου ετήσιου πρότζεκτ «Icon Issue», το οποίο τιμά τις θρυλικές προσωπικότητες που «συμβάλλουν στη διαμόρφωση του σύγχρονου πολιτισμού».

Το τεράστιο πρότζεκτ αποτελείται από μία εκτεταμένη γκάμα φωτογραφιών που επιμελήθηκαν οι φωτογράφοι Luigi & Iango και εκφράζει τις «αξίες που υπερασπίστηκε η Madonna καθ’ όλη τη διάρκεια της καλλιτεχνικής πορείας της και της εικονογραφίας της».

Στην πρώτη προκλητική εικόνα του εξωφύλλου η Madonna παριστάνει την Παναγία τη Θρηνωδούσα, με μία καρδιά καρφωμένη με ξίφη στην εξωτερική πλευρά του στήθους της, ενώ σε μία άλλη φωτογραφία υποδύεται τον Ιησού σε έναν Μυστικό Δείπνο μόνο για γυναίκες.

Σε μία πρόγευση, το Vanity Fair ανέφερε ότι στη φωτογράφηση για το τεύχος, που διήρκεσε δύο ημέρες, συμμετείχαν περισσότεροι από 80 συντελεστές, σημειώνοντας ότι θα προκύψει επίσης μία μελλοντική έκθεση, μία ταινία μικρού μήκους και μία urban καλλιτεχνική παράσταση.

Συνεχίζοντας την ιστορία της στον τομέα της υψηλής ραπτικής, η Madonna ντύθηκε για τη φωτογράφηση με δημιουργίες του John Galliano για τους οίκους Maison Margiela, Gucci, Dolce & Gabbana, Jean Paul Gaultier και άλλους υπό τη φροντίδα του τακτικού συνεργάτη της, του Σουηδού στυλίστα B. Åkerlund.

Στην αποκλειστική συνέντευξή της στο Vanity Fair, η Madonna μιλάει για τον φεμινισμό, τη σεξουαλικότητα, τη θρησκεία και τη διαφορετικότητα, με έμφαση στη μάχη που έδωσε κατά της πατριαρχίας κατά τη διάρκεια της καριέρας της και στο τίμημα που έπρεπε να πληρώσει για την επιμονή της τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας.

Μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της περιοδείας της «The Celebration Tour» για τα 40 χρόνια της καριέρας της, η Madonna αναφέρεται στην επιστροφή της στη σκηνή και στη βιογραφική ταινία που ετοιμάζει εδώ και καιρό.

«Είμαι έτοιμη να δημιουργήσω ένα άλλο σόου και εργάζομαι εδώ και αρκετά χρόνια στο σενάριο για τη ζωή μου. Αυτή είναι μία καλή περίοδος για εμένα – συγκεντρώνω ιδέες, εμπνέομαι, κάνω παρέα με δημιουργικούς ανθρώπους, βλέπω ταινίες, βλέπω τέχνη, ακούω μουσική», δήλωσε η τραγουδίστρια στο περιοδικό.

«Η καριέρα της Madonna έχει μία βιβλική διάσταση, μία παγκόσμια εμβέλεια. Την πρώτη φορά που την είδα, ήταν ήδη ενθουσιασμένη, ατρόμητη, με ακεραιότητα και καλλιτεχνική υπερηφάνεια», είπε ο John Galliano.

Η ευρωπαϊκή διευθύντρια σύνταξης του Vanity Fair, Simone Marchetti, η οποία πραγματοποίησε τη συνέντευξη, πρόσθεσε: «Η Madonna δέχτηκε όχι μόνο να συμμετάσχει σε μια φωτογράφηση μόδας, αλλά σε ένα καλλιτεχνικό πρότζεκτ που αποτελεί την αναπαράσταση των αξιών που ενσάρκωσε τα τελευταία 40 χρόνια».

«Κάθε εικόνα είναι μία αντανάκλαση της εξαιρετικής συμβολής της Madonna στην κουλτούρα των τελευταίων δεκαετιών. Αυτές οι σελίδες αποτελούν τα ορόσημα μίας συζήτησης, μίας προόδου και μίας δέσμευσης που δεν σταματά εδώ. Μια δέσμευση που προσπαθούμε να αφηγηθούμε, να εξηγήσουμε και να απεικονίσουμε σε κάθε τεύχος του Vanity Fair», συνέχισε.

Η ιταλική έκδοση του Vanity Fair κυκλοφορεί στα περίπτερα από τις 18 Ιανουαρίου, ενώ θα ακολουθήσουν οι εκδόσεις της Ισπανίας και της Γαλλίας στις 25 Ιανουαρίου.

Η φωτογράφηση της Madonna θα αποτελέσει επίσης μέρος μίας έκθεσης των Luigi & Iango που θα φιλοξενηθεί τον Σεπτέμβριο στο Μουσείο Palazzo Reale στο Μιλάνο.

 

ΠΗΓΗ : Hit Channel

RELATED POSTS