Kim Kardashian: O Kanye West θα της δίνει ένα τεράστιο ποσό το μήνα ως διατροφή μετά το διαζύγιο

Οριστικοποιήθηκε το διαζύγιο των δύο σταρ και οι όροι επιμέλειας των παιδιών τους.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους αλλά και τους όρους επιμέλειας των παιδιών τους, της 9χρονης North, του 6χρονου Saint και του 3χρονου Psalm.

H 42χρονη σταρ και ο 45χρονος ράπερ υπέγραψαν το διαζύγιο με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι συμφώνησαν σε κοινή επιμέλεια των παιδιών τους. Ο Kanye West θα πρέπει, μάλιστα, να δίνει 200 χιλιάδες δολάρια το μήνα για διατροφή, χρήματα που θα καλύπτουν τα ιατρικά και τα εκπαιδευτικά έξοδα αλλά και την ασφάλειά τους.

Τα περιουσιακά τους στοιχεία θα χωριστούν σύμφωνα με το προγαμιαίο συμβόλαιο. Το πρώην ζευγάρι είχε ξεκινήσει να βγαίνει το 2012 και παντρεύτηκε δύο χρόνια αργότερα, το 2014. Ο γάμος τους ξεκίνησε να έχει προβλήματα την ίδια περίοδο που ο West ξεσπούσε δημόσια στις συναυλίες του αλλά και στα social media για διάφορα θέματα που τον απασχολούσαν από τον Donald Trump μέχρι τη σύζυγό του και τον γάμο του.

Η Kim είχε αναφερθεί στη διπολική διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί ο ράπερ δημοσιεύοντας μια ανακοίνωση και ζητώντας την κατανόηση των fans. Αργότερα, όμως, τον Φεβρουάριο του 2021 η σταρ έκανε αίτηση διαζυγίου μετά από εφτά χρόνια γάμου ενώ λίγους μήνες μετά ζήτησε να θεωρείται και νομικά single μέχρι την έκδοση του διαζυγίου.

 

ΠΗΓΗ : Madame Figaro

RELATED POSTS