Η Nicki Minaj απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Δεν είμαι έγκυος, είμαι χοντρή»

Η αφοπλιστική απάντηση της Nicki Minaj στη φήμες.
Αφού άρχισαν να κάνουν το γύρο του διαδικτύου δημοσιεύματα που υποστήριζαν ότι η Nicki Minaj είναι έγκυος για δεύτερη φορά, η 39χρονη ράπερ απάντησε στις φήμες κατά τη διάρκεια μίας ζωντανής συνομιλίας που έκανε μέσω του Instagram με τους θαυμαστές της.

Ενώ βρισκόταν στο Λονδίνο για την εμφάνισή της στο «Wireless Festival» και απαντούσε σε όλες τις ερωτήσεις των θαυμαστών της, η Nicki Minaj διάβασε μία ερώτηση και είπε με έκπληξη: «Είμαι έγκυος;».

«Ω, ήθελα να το γράψω αυτό στο Twitter: “Δεν είμαι χοντρή, είμαι έγκυος”» συνέχισε.

Συνειδητοποιώντας το λάθος που έκανε, η Nicki Minaj διόρθωσε τον εαυτό της και είπε: «Ω, περιμένετε. Μήπως το είπα λάθος; Συγγνώμη. Νομίζω ότι το είπα λάθος. Ήθελα να πω ότι “δεν είμαι έγκυος, είμαι χοντρή”».

Η ράπερ γέλασε ακόμα περισσότερο και πρόσθεσε: «Αλλά ευχαριστώ, παιδιά, για όλα τα μηνύματα με τα συγχαρητήρια».

Η Nicki Minaj απαντά στις φήμες περί εγκυμοσύνης: «Δεν είμαι έγκυος, είμαι χοντρή»

Η Nicki Minaj παντρεύτηκε με τον σύζυγό της Kenneth Petty το 2019 και τον Σεπτέμβριο του 2020 έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι το οποίο πήρε το όνομα Simba.

Νωρίτερα φέτος, η Nicki Minaj είχε εξηγήσει κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής της στην εκπομπή «The Late Late Show» πόσο την έχει αλλάξει η μητρότητα.

Μιλώντας στον οικοδεσπότη της εκπομπής, James Corden, η Nicki Minaj δήλωσε ότι από τότε που έγινε μητέρα άρχισε να βλέπει περισσότερο καλό στους ανθρώπους και στο σύμπαν.

Η αστέρας της hip-hop τόνισε ότι ένα παιδί «σε κάνει να συγχωρείς περισσότερο» και πρόσθεσε: «Όταν κοιτάζω τον γιο μου, μου θυμίζει ότι είμαι τόσο ευλογημένη».

Η Nicki Minaj σημείωσε επίσης ότι συνειδητοποίησε ότι αποτελεί όνειρο για πολλές γυναίκες να γίνουν μητέρες.

«Το όνειρό τους είναι να αποκτήσουν ένα παιδί και δεν έχουν όλες αυτή την ευλογία. Έτσι, όταν έχεις ένα μικρό μωρό, σου θυμίζει κάθε μέρα να λες: “Ω, Θεέ μου. Σ’ ευχαριστώ, Θεέ μου, γι’ αυτό το μικρό δώρο”», είπε η ράπερ.

Πηγή:hitchannel

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Ο Suga των BTS σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων για το 2024 με την ταινία «Agust D Tour ‘D-Day’ The Movie»

Η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία του 2024 ανήκει στον Suga. Αν και στον Suga των BTS απομένει ακόμα ένας χρόνος υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στη Νότια Κορέα, ο αστέρας της K-Pop

Περισσότερα»