Ricky Martin: Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του τραγουδιστή από πρώην σύντροφό του!

Εκπρόσωπος του Ricky Martin χαρακτηρίζει «ψευδείς και κατασκευασμένες» τις κατηγορίες εναντίον του τραγουδιστή.
Δικαστήριο του Πουέρτο Ρίκο εξέδωσε διαταγή περιοριστικών μέτρων κατά του Ricky Martin, όπως ανακοίνωσε η τοπική αστυνομία.

Η διαταγή υπογράφηκε την Παρασκευή και οι αρχές επισκέφθηκαν μια αριστοκρατική γειτονιά στη βόρεια παραλιακή πόλη Ντοράντο όπου ζει ο τραγουδιστής για να προσπαθήσουν να επιδώσουν την εντολή, δήλωσε στο Associated Press ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Axel Valencia.

«Μέχρι στιγμής, η αστυνομία δεν έχει καταφέρει να τον βρει», ανέφερε ο Valencia.

Δεν έγινε άμεσα γνωστό ποιος ζήτησε την έκδοση περιοριστικών μέτρων. Ο Valencia σημείωσε ότι δεν μπορούσε να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες επειδή η αίτηση για την εντολή κατατέθηκε βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο περί ενδοοικογενειακής βίας.

Σύμφωνα την εφημερίδα «El Vocero» του Πουέρτο Ρίκο, στη διαταγή αναφέρεται ότι ο Ricky Martin και το πρόσωπο που υπέβαλε αίτημα για την έκδοσή της είχαν σχέση για επτά μήνες.

Ricky Martin

Στα δικαστικά έγγραφα περιγράφεται επίσης ότι χώρισαν πριν από δύο μήνες, αλλά ο καταγγέλλων υποστηρίζει ότι ο Ricky Martin δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό και ότι είδε τον 50χρονο τραγουδιστή να περιφέρεται κοντά στο σπίτι του τουλάχιστον τρεις φορές.

«Ο αιτών φοβάται για την ασφάλειά του», τονίζεται στην διαταγή περιοριστικών μέτρων, σύμφωνα με την «El Vocero».

Εκπρόσωπος του Πορτορικανού τραγουδιστή δήλωσε στο People: «Οι ισχυρισμοί εναντίον του Ricky Martin που οδήγησαν στην έκδοση περιοριστικών μέτρων είναι εντελώς ψευδείς και κατασκευασμένοι. Είμαστε πολύ σίγουροι ότι όταν αποκαλυφθούν τα πραγματικά γεγονότα σε αυτό το θέμα ο πελάτης μας Ricky Martin θα δικαιωθεί πλήρως».

Ο Valencia δήλωσε ότι η διαταγή απαγορεύει στον Martin να επικοινωνήσει ή να καλέσει το πρόσωπο που κατέθεσε το αίτημα για την έκδοσή της και ότι το δικαστήριο θα αποφασίσει αργότερα σε ακρόαση αν η διαταγή θα παραμείνει σε ισχύ ή θα αρθεί.

Επίσης, πρόσθεσε ότι συνήθως οι διαταγές εφαρμόζονται για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Valencia σημείωσε ότι το άτομο που κατέθεσε το αίτημα για την έκδοση περιοριστικών μέτρων δεν επικοινώνησε με την αστυνομία.

Σε αυτήν την περίπτωση ο εισαγγελέας θα έπρεπε να διαπιστώσει αν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για την απαγγελία κατηγοριών εις βάρος του Ricky Martin. Αντίθετα το αίτημα πήγε κατευθείαν στο δικαστήριο.

Πηγή:hitchannel

RELATED POSTS