Ο Justin Bieber θα παρουσιάσει ένα νέο τραγούδι στο «Free Fire»


Ο Justin Bieber θα πραγματοποιήσει μία εικονική εμφάνιση και θα παρουσιάσει ένα νέο τραγούδι στο «Free Fire».
Αφού το κοινό δεν μπορεί να απολαύσει ζωντανά τον Justin Bieber αυτήν την περίοδο, ο αστέρας της pop θα διοργανώσει ένα σόου εικονικής πραγματικότητας ειδικά για τους χρήστες του «Free Fire».

Η εταιρεία ανάπτυξης και διάθεσης βιντεοπαιχνιδιών Garena με έδρα τη Σιγκαπούρη θα ενώσει τις δυνάμεις της με τον Justin Bieber για να γιορτάσει την πέμπτη επέτειο του δημοφιλούς παιχνιδιού μάχης και επιβίωσης «Free Fire».

Ο Justin Bieber θα πραγματοποιήσει μία ξεχωριστή εικονική εμφάνιση στο παιχνίδι στις 27 Αυγούστου και θα παρουσιάσει ένα νέο τραγούδι αποκλειστικά για την επέτειο του «Free Fire».

«Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με το Garena Free Fire για να έχω αυτή την ευκαιρία να διασκεδάσω τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο», ανέφερε ο τραγουδιστής της pop σε δήλωσή του.

«Αυτή η συνεργασία με το Free Fire μας επέτρεψε να εξερευνήσουμε διάφορες διαστάσεις στα παιχνίδια στις οποίες μπορούμε να ενσωματώσουμε τη μουσική μου και ανυπομονώ να απολαύσουν όλοι αυτό για το οποίο έχουμε δουλέψει σκληρά στα παρασκήνια», πρόσθεσε.

Η Garena θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες του «Free Fire» να ντύσουν τα avatars τους με νέα outfits και να απολαύσουν μερικά προσαρμοσμένα emotes για να χορέψουν μαζί με τη μουσική του Justin Bieber.

Οι παίκτες θα μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε κάποια μίνι παιχνίδια και να κερδίσουν την ευκαιρία να εμφανιστούν με το avatar του Justin Bieber στην εικονική σκηνή που θα στηθεί στο περιβάλλον του «Free Fire».

Η Garena υποσχέθηκε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες συναρπαστικές ανακοινώσεις τις επόμενες εβδομάδες.

Το «Free Fire» είναι ένα battle royale, first-person shooter παιχνίδι και είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές παιχνιδιών στα καταστήματα των λειτουργικών συστημάτων iOS και Android.

Το παιχνίδι σημείωσε ρεκόρ τον Αύγουστο του 2021 για τους περισσότερους συνδεδεμένους παίκτες παγκοσμίως σε μία μόνο ημέρα, έχοντας συγκεντρώσει πάνω από 150 εκατομμύρια χρήστες.

 

Πηγή:hitchanel

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Ο Suga των BTS σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων για το 2024 με την ταινία «Agust D Tour ‘D-Day’ The Movie»

Η πιο επιτυχημένη κυκλοφορία του 2024 ανήκει στον Suga. Αν και στον Suga των BTS απομένει ακόμα ένας χρόνος υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας στη Νότια Κορέα, ο αστέρας της K-Pop

Περισσότερα»