Ο Austin Butler μιλά για την πεντάμηνη οντισιόν που πέρασε για τον ρόλο του Elvis Presley

Το “Elvis” είναι σίγουρα μία από τις πιο πολυ-αναμενόμενες ταινίες και δη, κινηματογραφικές μεταφορές της ζωής ενός θρυλικού αστέρα και οφείλουμε να παραδεχτούμε, πως οι κριτικές για τον Austin Butler είναι αρκούντως έως πάρα πολύ καλές.

Ο διάσημος star (που σίγουρα αποτελεί και τον καινούριο ζεν πρεμιέ του Hollywood), βρέθηκε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής της Kelly Clarkson και μίλησε για την ιδιαίτερα μεγάλη σε χρονική διάρκεια οντισιόν που χρειάστηκε να περάσει, μέχρι να πάρει τον ρόλο του Elvis.

Πέντε ολόκληρους μήνες πήρε για τον εαυτό του ο Baz Luhrmann, αλλά και τα στούντιο, για να τεστάρουν τον Austin, δοκιμάζοντάς τον καθημερινά σε διάφορα μικρά και μεγάλα challenges.

“Έστειλα στον Baz ένα βίντεό μου τραγουδώντας το ‘Unchained Melody’ και παίζοντας πιάνο και μου απάντησε, οπότε πέταξα προς Νέα Υόρκη. Συναντηθήκαμε και απλά μίλησαμε για τρεις ώρες. Μετά μου είπε ‘Θέλεις να έρθεις αύριο και να διαβάσεις μερικές σκηνές από το σενάριο;’. Οπότε πήγα και διάβασα μερικές σκηνές. Και μετά μου είπε ‘Θες να έρθεις και να τραγουδήσεις μερικά τραγούδια, θες να τραγουδήσεις το ‘Suspicious Minds’;’. Οπότε γύρισα σπίτι εκείνο το βράδυ, έκανα πρόβες και επέστρεψα. Καταλήξαμε να το κάνουμε αυτό για πέντε μήνες, οπότε αυτή η οντισιόν ήταν τελείως διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες”.

RELATED POSTS
MUSIC NEWS
Η Katy Perry είναι ενθουσιασμένη για νέο άλμπουμ της: «Είναι πολύ φωτεινό, χαρούμενο και διασκεδαστικό»

Η Katy Perry θα στήσει ένα μεγάλο πάρτι στο επόμενο άλμπουμ της. Η Katy Perry είναι ενθουσιασμένη για το «πολύ φωτεινό, χαρούμενο και διασκεδαστικό» νέο άλμπουμ της.

Περισσότερα»