Ο Austin Butler μιλά για την πεντάμηνη οντισιόν που πέρασε για τον ρόλο του Elvis Presley

Το “Elvis” είναι σίγουρα μία από τις πιο πολυ-αναμενόμενες ταινίες και δη, κινηματογραφικές μεταφορές της ζωής ενός θρυλικού αστέρα και οφείλουμε να παραδεχτούμε, πως οι κριτικές για τον Austin Butler είναι αρκούντως έως πάρα πολύ καλές.

Ο διάσημος star (που σίγουρα αποτελεί και τον καινούριο ζεν πρεμιέ του Hollywood), βρέθηκε στο πλατό της τηλεοπτικής εκπομπής της Kelly Clarkson και μίλησε για την ιδιαίτερα μεγάλη σε χρονική διάρκεια οντισιόν που χρειάστηκε να περάσει, μέχρι να πάρει τον ρόλο του Elvis.

Πέντε ολόκληρους μήνες πήρε για τον εαυτό του ο Baz Luhrmann, αλλά και τα στούντιο, για να τεστάρουν τον Austin, δοκιμάζοντάς τον καθημερινά σε διάφορα μικρά και μεγάλα challenges.

“Έστειλα στον Baz ένα βίντεό μου τραγουδώντας το ‘Unchained Melody’ και παίζοντας πιάνο και μου απάντησε, οπότε πέταξα προς Νέα Υόρκη. Συναντηθήκαμε και απλά μίλησαμε για τρεις ώρες. Μετά μου είπε ‘Θέλεις να έρθεις αύριο και να διαβάσεις μερικές σκηνές από το σενάριο;’. Οπότε πήγα και διάβασα μερικές σκηνές. Και μετά μου είπε ‘Θες να έρθεις και να τραγουδήσεις μερικά τραγούδια, θες να τραγουδήσεις το ‘Suspicious Minds’;’. Οπότε γύρισα σπίτι εκείνο το βράδυ, έκανα πρόβες και επέστρεψα. Καταλήξαμε να το κάνουμε αυτό για πέντε μήνες, οπότε αυτή η οντισιόν ήταν τελείως διαφορετική από όλες τις υπόλοιπες”.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
11 Aυγούστου το ολοκαίνουργιο Vertigo Skybar υποδέχεται τον Βασίλη Τσιλιχρήστο για το απόλυτο full moon party

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος ένας από τους πιο διάσημους DJs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έρχεται την Πέμπτη 11 Αυγούστου στο Vertigo, στο Angsana Corfu Resort

Περισσότερα»
GOSSIP NEWS
Eurovision: Το Νιούκαστλ ενδιαφέρεται να διοργανώσει τον διαγωνισμό το 2023

Το δημοτικό συμβούλιο του Νιούκαστλ καταρτίζει πλάνο για τη διοργάνωση της Eurovision. Το Νιούκαστλ προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2023. Είναι

Περισσότερα»