Η άγνωστη ασθένεια του Brad Pitt

O Μπραντ Πιτ μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη μάχη του με την «προσωπαγνωσία» ή όπως είναι ευρύτερα γνωστή «τύφλωση του προσώπου», μια σπάνια πάθηση που δεν του επιτρέπει να αναγνωρίσει ή να θυμάται… πρόσωπα, όπως αναφέρει η Daily Mail.
Όπως μάλιστα εξομολογήθηκε ο 58χρονος σταρ του Χόλιγουντ, αυτός είναι και ο λόγος που έχει χάσει πολλούς ανθρώπους από τη ζωή του.
Πολλοί άνθρωποι με τη συγκεκριμένη πάθηση δεν μπορούν καν να αναγνωρίσουν μέλη της οικογένειάς τους, συντρόφους ή φίλους και μάλιστα προσπαθούν να το αντιμετωπίσουν χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους, όπως για παράδειγμα με το να θυμούνται τον τρόπο που περπατούν ή το χτένισμα, τη φωνή ή τα ρούχα τους.
«Κανείς δεν με πιστεύει! Θέλω να γνωρίσω ένα άλλο άτομο με προσωπαγνωσία», ανέφερε ο Μπραντ Πιτ στο περιοδικό GQ. «Τόσοι πολλοί άνθρωποι με μισούν επειδή πιστεύουν ότι δεν τους σέβομαι», είχε μάλιστα εξομολογηθεί για τη μάχη του με την πάθηση το 2013, μιλώντας στο Esquire.

RELATED POSTS
GOSSIP NEWS
11 Aυγούστου το ολοκαίνουργιο Vertigo Skybar υποδέχεται τον Βασίλη Τσιλιχρήστο για το απόλυτο full moon party

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος ένας από τους πιο διάσημους DJs στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έρχεται την Πέμπτη 11 Αυγούστου στο Vertigo, στο Angsana Corfu Resort

Περισσότερα»
GOSSIP NEWS
Eurovision: Το Νιούκαστλ ενδιαφέρεται να διοργανώσει τον διαγωνισμό το 2023

Το δημοτικό συμβούλιο του Νιούκαστλ καταρτίζει πλάνο για τη διοργάνωση της Eurovision. Το Νιούκαστλ προσφέρθηκε να φιλοξενήσει τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2023. Είναι

Περισσότερα»